У Ковелі вперше відбувся розіграш кубка з бочче

01 Грудня 2017, 18:00
3574

У спортивному залі ковельської школи №7 вперше відбулись змагання на кубок Ковеля з бочче. В перекладі з італійської «куля» - це гра з м’ячем; іноді її у нас називають БОЧА.

Його організували та провели активісти громадської організацїї інвалідів «Добродія в дії» разом з відділом молоді, фізичної культури та спорту виконкому Ковельської міської ради. У спортивному святі взяли майже 50 учасників.

На відкритий розіграш кубка були запрошені громадські організації інвалідів з Волині, Львівщини, а  також ковельські осередки та індивідуальні учасники, – повідомляється на сайті міськради.

Було сказано багато добрих, теплих слів. Ведучі свята - учні цієї школи Максим Клімашевський і Катерина Конанчук доповнили все це гарною літературно-музичною композицією. Пісенне вітання дарувала гостя з Червонограда Анна Шот.

З великим ентузіазмом та схвально була підтримана пропозиція Ігоря Семенюка про запровадження щорічного розіграшу кубка Ковеля з бочче, щоб ще раз показати приклад підтримки та доступності людям, які мають проблеми зі здоров’ям. Також гаряче зустріли ініціативу голови ГО «Добродія в дії» Володимира Кравчука про звернення до Волинської облдержадміністрації щодо оголошення 2018 року- роком бочче на Волині.

Перше місце та кубок Ковеля виборола команда з Любешівського району у складі Василя Понікарчика та Олександра Савенюка. За рішенням суддівської колегії особливими нагородами «За волю до перемоги» були відзначені Ксенія Токар (м.Ковель) і Катерина Ринковська (м.Ковель), Анна Шот (м.Червоноград),

Але переможцями тут були всі учасники і кожен отримав грамоту від організаторів, а у подарунок- гарний та смачний торт і настінний пам’ятний календар. 

 






 

Коментарі
02 Грудня 2017, 02:13
Респект Кравчуку Володимиру!
03 Грудня 2017, 22:01
Дякую друже. Було 15 команд-пар: 1-ше місце і Кубок Ковеля з БОЧА – Любешівський район (Понікарчик Василь і Савенюк Олександр), 2-ге місце – Маневичі (Шишолік Наталія і Деркач Дмитро), 3-тє місце – збірна Сокаль (Попик Степан) і Ковельський район (Паталій Борис).<br/>В індивідуальних змаганнях (ВС-1/ВС-2): 1-ше місце – Дудка Олександр, 2-ге місце – Вакульський Олександр, 3-тє місце – Яренчук Ольга – усі з Ковеля.
03 Грудня 2017, 22:15
1-го грудня були обласні змагання з БОЧА - наші успіхи -3-тє місце в індивідуальних(ВС-1/ВС-2) -<br/> Вакульський Олександр (м.Ковель), більярду - 1-ше місце - Барбарук Олександр (с. Погіньки). Вітаємо!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024