Заступник мера Ковеля каже, що сніг випав неждано

04 Грудня 2017, 13:00

Сьогодні, 4 грудня, на початку апаратної наради ковельський міський голова Олег Кіндер надав слово своєму заступнику з комунальних питань Андрію Товстизі проінформувати про стан на пріоритетних об’єктах.

«По об’єктах… «дотягуємо» об’єкти. Все, що стосується бруківки – вулиця Заводська, 7 та центральна частина… ну ви бачите, зараз сніг випав… неждано», – визнав факт реального початку зими Андрій Володимирович.

«Нічого страшного немає. Подивіться. Плюсова температура. Морозів великих немає. Нічого страшного», – заспокоював його Олег Олексійович.

«Зараз, як настануть сприятливі умови, допрацюємо, дотягнемо їх просто до кінця», – запевнив пан Товстига.

 


 

У переритій екскаваторами вулиці Олени Пчілки вже зробили, за його словами, воду та каналізацію. Тут залишилося доробити водовідведення. На вулиці Незалежності половину ліхтарів влаштували на минулому тижні у п’ятницю.

«Сьогодні свято релігійне. Підрядники обіцяють завтра закінчити монтаж і вже на цьому тижні, відповідно, провести підключення і завершити ці роботи», – доповів Андрій Товстига.

«По зимі, значить, по утриманню: вчора почали працювати з 7-ої години ЖЕКи, «Верес» почав чистити після дзвінка десь в годині дев’ятій місця загального користування і «Добробут» працює-чистить», – додав він.

Андрій Товстига також попросив Олега Кіндера в частині прибирання снігу дати доручення відділу внутрішньої політики розмістити у місцевій газеті коротеньке оголошення, щоб власники автомобілів на ніч не лишали їх десь на узбіччях, особливо на центральних дорогах, бо це створює проблеми для снігоочисної техніки. Міський голова адресував цю важливу задачу своєму заступнику Ігорю Прокопіву