Керівництво Ковельського району зустрілось із учасниками АТО

05 Грудня 2017, 12:00
2058

Учора, 4 грудня, в Ковельській райдержадміністрації відбулась зустріч керівництва району з учасниками бойових дій, військовими, які беспоседеньо приймали участь в антитерористичній операції на сході країни, – повідомили у Ковельській РДА

Активні та ініціативні учасники АТО  прийшли поспілкуватись з головою районної ради Андрієм Броїлом та першим заступником голови райдержадміністрації Романом Кульцманом, аби почути з перших вуст відповіді та роз’яснення з тих питань, які турбують не лише їх персонально, а  зрештою усіх людей, які захищали та продовжують захищати  рідні кордони  нашої країни.

Спілкування мало доволі дієвий формат «запитання – відповіді».

Серед основних питань, які озвучували військові: яким чином, в рамках активної дії на теренах Ковельщини реформи децентралізації влади, позаяк в районі створено та активно функціонує шість об’єднаних територіальних громад,  учасники АТО  будуть забезпечуватись соціальними пільгами та допомогами, що гарантує їм держава.

Зокрема: щодо пільгового проїзду атовців, надання пільг на комунальні послуги, надання субсидій на тверде паливо, забезпечення житлом учасників АТО, яким встановлена група інвалідності, забезпечення санаторно-курортним лікуванням та реабілітацією.

На усі ці запитання вичерпну інформацію надала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович. Актуальними на сьогоднішній день залишаються питання забезпечення атовців земельними ділянками під забудову, для ведення особистого селянського господарства та садівництва, сприяння керівництва району у пільговому придбанні деревини та участі військових в програмі індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім».

Загалом учасники зустрічі обмінялися думками щодо ряду інших проблем, які можна вирішити і вирішуються в межах району. Відтак, володіючи усією необхідною інформацією значно легше оперативно  реагувати на ті чи інші проблеми і військовим, і представникам влади району. 

Коментарі
05 Грудня 2017, 14:00
Фотографу - Респект і Уважуха!!!
05 Грудня 2017, 19:10
Розмазав як має бути!) А Бруїлові по морді настукакли трішки? А то справа з місця не порушиться. Негідник ще той!
08 Грудня 2017, 03:46
Все це шлак хлопці не більше чим розмови... Тільки балакати і вміють. А по суті навіть загиблим і інвалідам не дали землі... Бо хтось на роботу хоче ходить хоче ні...
08 Грудня 2017, 03:47
Певно ми вже стали поперек горла... Незручні питання задаємо??? Так ви скажіть ми більше не будемо)))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024