Етапи комплексної перевірки авто перед покупкою

09 Лютого 2022, 11:23
Етапи комплексної перевірки авто перед покупкою РЕКЛАМА 568
Етапи комплексної перевірки авто перед покупкою

Вживані автомобілі є дуже популярними в українців, адже їх вартість є дуже приємною. Але технічний чи юридичний стан обраної моделі може не задовольнити покупця, тож перед покупкою транспортний засіб повинен пройти комплексну перевірку.

Вигідно та швидко придбати автомобіль в Україні можна за допомогою онлайн-сервісу OLX, у базі сервісу зібрана значна кількість актуальних оголошень. Так, можна купити авто в Ковелі, Львові, Києві та будь-якому місті України, великому чи малому. OLX – це надійний помічник кожного покупця, що спрощує процес покупки, робить його приємним.

Зовнішня перевірка авто перед покупкою

Якщо ви не профі та не можете самостійно перевірити технічний стан вживаної машини, то краще звернутися за допомогою до професіоналів, досвідчені механіки проведуть ряд заходів, що дозволять дізнатися всі вади транспортного засобу.

Перш за все треба візуально оглянути кузов та перевірити товщину лакофарбового покриття за допомогою спеціального інструменту. Майстри також перевірять несучі частини кузова, якщо там є сліди ДТП, то вони обов’язково їх знайдуть.

Нижня частина авто також повинна ретельно оглядатися. Слід перевірити:

  • систему приводу коліс;

  • деталі підвіски;

  • деталі гальмівної системи;

  • рульове управління.

Нижня частина ретельно оглядається також на наявність витікання рідин (масла, охолоджуючої та гальмівної рідини тощо).

Внутрішня перевірка авто перед покупкою

Що стосується внутрішньої перевірки, то обов’язковим буде етап комп’ютерної діагностики електроніки – це сканування електронних блоків керування на наявність помилок. Якщо треба, то тоді вже необхідно дослідити параметри роботи датчиків та механізмів. Діагностичний комп’ютер знадобиться також і для встановлення реального пробігу авто.

На стенді регулювання розвал-сходження проводиться вимір авто, що дозволяє виявити наслідки ДТП завдяки оцінюванню геометрії кузова.

Перевірка авто перед покупкою по базах

По електронних базах перед покупкою треба перевіряти будь-який автомобіль, незалежно від гарантій власника та віку траснспорту. Ця перевірка дозволяє ідентифікувати автомобіль, а також отримати базову інформацію про нього.  Наприклад, можна дізнатися кількість попередніх власників, дату розмитнення, відомості про наявність штрафів, ДТП чи комерційного використання авто.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром