У Ковелі відбувся конкурс польської співаної поезії

07 Грудня 2017, 14:01
2349

У Ковелі вшосте відбувся конкурс польської співаної поезії. 

У мистецькому дійстві взяли участь представники Товариств польської культури та шкіл з Берестечка, Маневич, Рівного, Гусятина, Любомля та Ковеля, – повідомили у Ковельській міській раді.

Колективи виконували інтерпретації відомих творів, зокрема Гжегожа Турнау, Чеслава Нємена, групи «Раз, два, три», Йонаша Кофти й Едварда Стахури. 

На початку концерту ковельчанка Наталія Балецька представила пісню «Не шкодую». Це стало символічним, адже усі глядачі, які прийшли на свято добре провели час та мали змогу насолодитися майстерним співом конкурсантів.

Серед них – Анна Ігоніна, сестри Вікторія та Софія Йоц-Холодьки, Яна Вишневська, Діана Турик, Ірина Климук, Кристина Півень, Богдан Макогон, Андрій Ковальський, Анна Грабчук, гурти «Водограй» та «Wszystko OK» .

За рішенням журі, до складу якого увійшли Анна Бабяк-Овад, Павло Овад, Світлана Сех, Наталія Прокопів та Світлана Остапчук, переміг гурт «Водограй» з Берестечка, друге місце здобув Богдан Макогон з Рівного, а третє – Ірина Климук з Маневич. 

Конкурс у Ковелі уже став традиційним. І вирішили, що у наступному році він відбудеться у жовтні.

На завершення з усі разом виконали твір з репертуару Марека Грехути «Nie dokazuj», який уже давно став гімном конкурсу польської співаної поезії у Ковелі.

 




Коментарі
07 Грудня 2017, 16:34
пшеки уже в нужник не могут сходить, все дырки зализанные, где гордость, земляки?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024