Потяг «Київ – Ковель» не дочекався ковельських спортсменів

08 Грудня 2017, 16:53
10052

Нашій редакції надійшов лист від керівниці спортивного клубу «Надія» Гаврилейко Олени Аркадіївни, яка розповіла про прикрий випадок, що стався із ковельськими спортсменами під час туристичної поїздки у Київ. 

Подія відбулася на вихідних, 2 грудня 2017 року. Як зазначає керівник, для вихованців дитячого спортивного клубу неодноразово організовують туристичні поїздки. Так, на початок грудня було організовано поїздку до міста Києва. Зібралося 30 бажаючих діток побачити столицю нашої країни. Супроводжувало, крім тренера, ще 7 дорослих.

Квитки у Київ, і з Києва до Ковеля були заброньовані та куплені завчасно безпосередньо для спортивного клубу «Надія».

Після гарно проведеного дня, щасливі діти і дорослі направилися завчасно на залізничний вокзал в місті Київ для відправки додому.

Потяг, сполученням Київ-Ковель, відправлявся о 21 годині 22 хвилин. Група дітей та дорослих, так як завчасно прибули до відправлення свого потяга, змушені були розміститися в залі очікування. Персонал залізничного вокзалу в місті Києві був повідомленний про перебування на території вокзалу спортивного клубу, групи дітей, та пообіцяли попередити завчасно про відправлення потяга, для можливості вчасно здійснити посадку, чого не було здійсненно.

«Склалася ситуація таким чином, що коли підходили для посадки, потяг вже повільно відправлявся із станції. Звичайно, всі були стривожені, так як 30 малолітніх дітей, не змогли вчасно відправитися додому, де їх чекали батьки.

Питання в тому, де були працівники потяга, які не помітили, що більше 30 місць в вагоні не зайняті, які були купленні для спортивного клубу «Надія»? Чому провідники потяга не відреагували на прохання тренера зупинити потяг, коли вона намагалася наздогнати...? Халатне ставлення працівників потяга, сполученням Київ - Ковель, які 2 грудня 2017 відносилися до ковельської зміни вражає і гнітить!», – розповідає керівник спортивного клубу Олена Гаврилейко. 

Коментарі
08 Грудня 2017, 19:03
вся провина за супроводжуючих дітей дорослих. Прогавили потяг і нема чого валити все на персонал потяга. Це не прохідний поїзд, що стоїть 5-10 хвилин. Потяг як правило подають для посадки за 30 хвилин. Прогавили і мали б заплатит за проїзд супроводжуюі дітей раздовбаї.
08 Грудня 2017, 19:06
Ви шо,дурні ? Чому це потяг має чекати запізнілих пасажирів? І чому вони вчасно не прийшли на посадку а чекали якихось віртуальних працівників вокзалу? Що мішало пройти самим на посадку? Потяг вам не таксі,не чекає.
08 Грудня 2017, 19:11
Підтримую ,,ПАРАВОЗНИКА ІЗ РОМАШКОВА,,
08 Грудня 2017, 19:13
Щось підказує на неадекватність цих восьми дорослих. Нікому не прийшло на думку просто піти завчасно на посадку,тим більш що номер платформи оголошується завчасно? Якщо немає в вагоні пасажирів,то працівники потяга не повинні турбуватись про їх відсутність через їх халатність. І ніхто потяг не зупиняє через відсутність пасажирів.
08 Грудня 2017, 19:15
Для супроводжуючих групи поняття графік не доступне. Дітей шкода, та дорослі які супроводжували виявились безвідповідальними людьми. В їхньому поннятті зупинити потяг те саме що зупинити маршрутку.
08 Грудня 2017, 19:43
це повний.......... "пообіцяли попередити завчасно про відправлення потяга, для можливості вчасно здійснити посадку, чого не було здійсненно" млять! усіх тисячі пасажирів повідомляють про відправлення!!! оголошують по гучномовцях. і не раз і не два!!! показують інформацію на табло. завчасно!!! кожному з восьми бовдурів за пів години до відправлення бракнуло ума вийти на перон і подивитися чи подали потяг?
08 Грудня 2017, 20:57
Гаврилейко Олена Аркадіївна,тренер і сім дорослих!!!!! Ви взагалі адекватні? Як вам довірили дітей??? Просто треба мати хоча б один годинник на всіх!!! І прочитати перед поїздкою як подорожувати потягом.Шкода дітей.
08 Грудня 2017, 21:54
Якби то були справжні спортсмени, то вони б легко догнали потяг
08 Грудня 2017, 21:55
З яких це пір провідникам повідомляють, скільки квитків продано, в який вагон і кому? І вони мають шукати пасажирів? А все решта про неадекватів, які мали б самі вийти на перон, як усі нормальні люди, - згідна.
08 Грудня 2017, 21:56
Хіба діти винуваті, що тренери дурнуваті.
08 Грудня 2017, 22:47
Тренер красава)))))))))
08 Грудня 2017, 22:48
Вони подумали що то спиртова маршрутка Барвінків
08 Грудня 2017, 23:23
— Товарищ прапорщик, остановите поезд! <br/>— Поезд, стой-раз, два.
09 Грудня 2017, 00:36
Я більше скажу. Хто бував на залізничному вокзалі в Києві , той знає. Там гучномовець не замовкає не на сикунду. Обяви йдуть постійно. Один і той самий поїзд обявляєьбся постійно, поки поїзд знаходиться на пероні. Час подачі поїзду, номерація вагонів . Наш Ковельський поїзд подають приблизно в 20-45.До 21-22 йдуть постійні обяви про нього.Гучномовець чути прекрасно в будь якій точці вокзалу, і не почути про подачу, посадку, і відправку може тільки глухий.<br/>Я думаю, справа тут ось в чому. Потрапивши на вокзал група дітей розбрелись по вокзалу, і ті 8 довбанів їх по вокзалу шукали пів години. Поки всіх знайшли, і до купи позбирали, поїзд і відправився. Тай і самі доролі, я думаю потрапивши на вокзал і подумавши що муки їхні закінчуються,вирішили пивком перед дорогою побалуватися.Як кажуть - класика жанру.
09 Грудня 2017, 01:25
Насправді тенери праві, бо якщо квитки для дітей були броньовані і куплені в спеціальній касі для організованих груп дітей, то потяг мав би їх дочекатися і черговий по вокзалу мав би телефонувати до керівника групи дітей і вияснити причину спізнення (дитина захворіла, потрібно терміново надати медичну допомогу і т.д.). Телефони керівників групи дітей повинні бути у чергового на вокзалі, бо це поредбачено при бронюванні квитків для дітей. За бронювання 1 квитка іде доплата до вартості квитка 25грн.(так було в 2016р, коли возила діток зі школи на екскурсію). В даній ситуації - халатність працівників вокзалу при виконання своїх обов'язків.
09 Грудня 2017, 02:31
Може ви і маєте рацію, але відповідальність за дітей покладена на дорослих, які супроводжують групу дітей, а це значить, що саме вони перед батьками дітей несуть повну відповідальність за життя і здоровя дітей у дорозі. Якщо і трапився припустимо з кимось з дітей (не дай Боже) якийсь форс мажор, то в когось з дорослих в такій ситуації має бути номер телефону чергового по вокзалу а далі інформування чергового диспетчера про ЧП.І в цій ситуації черговий диспетрер по ст Київ Пасажирський приймає рішення про тримання поїзду до нормалізації ЧП з дітьми. Повторюю . Це якщо Форсмажор. Але ж ви статю читайте . Група тренерів тупо чекала на вокзалі, поки про їхню дупу не подбає ( персонально) керівництво ст Київ Пас. Тобто до них має підійти черговий по вокзалу і за руку відвести до поїзду. В даній ситуації 100% вина тренерів. Вони не могли не чути на Київському воузалі на протязі пів години обяви по гучномовцю про даний поїз. Я допускаю що чули та довго блукали, не могли самостійно знайти колію, на якій проводиться посадка на Ковельський поїзд.Тобто треба було на ескалаторі піднятись на верх і прочитати номера колій
09 Грудня 2017, 02:40
То вони всі разом бухали і спортсмени і тренери - замочували здобутки...
09 Грудня 2017, 05:17
Ви в здоровому глузді? Ви коли небудь їздили потягом? А що таке Київ взагалі не уявляєте. Тисячі пасажирів на вокзалі а ковельські спортсмени то особлива каста, може їх ще керівництво Укрзалізниці мало в поїзд посадити? Є керівник групи і він відповідає за організованість поїздки. А бронь не передбачає особливих умов перевезень пасажирів, це лише підтверджує те що квитки будуть ваші. Супроводжувачі групи мали завчасно вивести дітей на перон і чекати поїзд, та й оголошення соухати потрібно. Поїзд не чекає.
09 Грудня 2017, 05:53
От підараси
09 Грудня 2017, 08:49
Народ, не партеся, то все задумане з самого початку щоб продовжити цікаву екскурсію!
09 Грудня 2017, 10:00
а мене чекав і не хотів відправлятись з пл
09 Грудня 2017, 10:16
Старший групи на вокзалі проставлявся
09 Грудня 2017, 10:17
Що в тому Києві не знають що то хлопи з Ковеля...
09 Грудня 2017, 10:19
Недоліки в роботі
09 Грудня 2017, 13:12
Одного разу їздила з однією мамою і дитинкою у луцьк ,і вона мені зізналась що уперше! Вибралась з ковеля ,на поїзді сама
09 Грудня 2017, 13:17
Обнародуйте призвів цих сімох дебілів.як так семеро зібрались,хоч декілька мало тою бути адекватних.
09 Грудня 2017, 13:18
Обнародуйте призвіща цих сімох дебілів.як так семеро зібрались,хоч декілька мало бути адекватних.
09 Грудня 2017, 13:18
Обнародуйте призвіща цих сімох дебілів.як так семеро зібрались,хоч декілька мало бути адекватних.
09 Грудня 2017, 20:43
Вже були не адекваті якщо прогавили поїзд.Це в голові не вкладається такий вчинок ,та з них повинні батьки взяьи допит ,чому прогавили чи пропили 30хвилин.
09 Грудня 2017, 20:43
Вже були не адекваті якщо прогавили поїзд.Це в голові не вкладається такий вчинок ,та з них повинні батьки взяьи допит ,чому прогавили чи пропили 30хвилин.
09 Грудня 2017, 23:44
Та це просто жесть-як такому тренеру можна довірити діток!<br/>Взагалі поізд подають за пів години до посадки. Де ви були весь цей час? Поізд це не таксі...І тренер, ще пише в редакцію що прийшли коли вже поізд почав рушати. Та це ганьба, позор. І чим тренер займався весь цей час? Халатність- і ще раз халатність!!! Тепер провідники мають бігати по вокзалу і шукати своіх пасажирів. Це просто брєд. Правильно, як важко перед батьками визнати свою вину, буду валити все на працівників залізниці.
10 Грудня 2017, 03:17
Це абсурд!розголошувати про свою недбалість в соц.мережі!визнати важко свою халатність по відношенню до дітей, краще спихнути на залізницю!якщо ви не компетентні,то цей потяг щоденно перевозить більше 2000тисячі пасажирів, у яких свої плани...пересісти на інший потяг,чи встигнути на якусь зустріч...Чому всі вони мають чекати групу, яка по невідомих причинах не встигла за 30хв прийти на посадку!доречі, через затримку потяга більше 5хв. з графіку руху зміщуються інші потяги!<br/>Бігти за потягом і кричати:&quot;рвіть стоп кран!&quot;,цим самим лякаючи дітей та створюючи серед них паніку, це вчинок неадекватних людей, які не повинні працювати з дітьми!
10 Грудня 2017, 14:52
Самі винні,аж дратує така безвідповідальність і перекладання відповідальності на інших!<br/>Потяг відправляється за певним графіком і він не забов‘язаний чекати усіх роздзяв! Смішні тай годі!
12 Грудня 2017, 17:41
У НАС ЛЮДИ ЗВИКЛИ ВИМАГАТИ НАКАЗАТИ КОГОСЬ ЗА СВОЇ ПРОВИНИ ТА ЩЕЙ ВИМАГАТИ КОШТИ ВІД ПРОВІДНИКІВ ЗА КВИТКИ , ТОМУ ЩО У КОВЕЛІ НІХТО НЕ БУДЕ РОЗБЕРАТИСЬ ХТО ВИННИЙ ПРОСТІШЕ НАКАЗАТ ПОЇЗДНУ БРИГАДУ, А НЕ ДОКАЗАТИ ПАСАЖИРУ ЙОГО НЕПРАВОМІРНІСТЬ
13 Грудня 2017, 00:27
Ви всі дибіли стопкран для чого якщо людина була вцепляна за поручень !!!!!????Ви цей ситуаціі не бачили а чому проце написали щоб люди знали що стопкран у потягу для краси!!!!
14 Грудня 2017, 00:38
Із камер спостереження:бігла і кричала &quot;рвіть стор кран!&quot;діти бігли ще по сходах з вокзалу!плакали від цього, були у паніці!ще не вистачало, щоб дітвора кинулася під поїзд!тренер подає приклад!насрати на дітей!це ж попандос на гроші і заплямована репутація супроводжуючого!півгодини!можна Ковель об'їздити весь, а то не встигли спуститися вниз, як всі нормальні пасажири.є дві версії або ви насвисталися, або загубили дитину чи речі!стоп кран не для краси!а зриваються при загрозі життю людини!як вияснилось, стоп кран не рвали!значить не було потреби!і &quot;тренер-доганяльник потягу&quot; жива не ушкоджена, тільки &quot;слєгка&quot;обісрана)))ну значить ж за що!
14 Грудня 2017, 01:19
Немає, чого всіх дибілами обзивати. Спочатку треба подивися на себе. Як би людина висіла б на поручнях, провідники відразу б зірвали стоп кран
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024