Потяг «Київ – Ковель» не дочекався ковельських спортсменів

08 Грудня 2017, 16:53

Нашій редакції надійшов лист від керівниці спортивного клубу «Надія» Гаврилейко Олени Аркадіївни, яка розповіла про прикрий випадок, що стався із ковельськими спортсменами під час туристичної поїздки у Київ. 

Подія відбулася на вихідних, 2 грудня 2017 року. Як зазначає керівник, для вихованців дитячого спортивного клубу неодноразово організовують туристичні поїздки. Так, на початок грудня було організовано поїздку до міста Києва. Зібралося 30 бажаючих діток побачити столицю нашої країни. Супроводжувало, крім тренера, ще 7 дорослих.

Квитки у Київ, і з Києва до Ковеля були заброньовані та куплені завчасно безпосередньо для спортивного клубу «Надія».

Після гарно проведеного дня, щасливі діти і дорослі направилися завчасно на залізничний вокзал в місті Київ для відправки додому.

Потяг, сполученням Київ-Ковель, відправлявся о 21 годині 22 хвилин. Група дітей та дорослих, так як завчасно прибули до відправлення свого потяга, змушені були розміститися в залі очікування. Персонал залізничного вокзалу в місті Києві був повідомленний про перебування на території вокзалу спортивного клубу, групи дітей, та пообіцяли попередити завчасно про відправлення потяга, для можливості вчасно здійснити посадку, чого не було здійсненно.

«Склалася ситуація таким чином, що коли підходили для посадки, потяг вже повільно відправлявся із станції. Звичайно, всі були стривожені, так як 30 малолітніх дітей, не змогли вчасно відправитися додому, де їх чекали батьки.

Питання в тому, де були працівники потяга, які не помітили, що більше 30 місць в вагоні не зайняті, які були купленні для спортивного клубу «Надія»? Чому провідники потяга не відреагували на прохання тренера зупинити потяг, коли вона намагалася наздогнати...? Халатне ставлення працівників потяга, сполученням Київ - Ковель, які 2 грудня 2017 відносилися до ковельської зміни вражає і гнітить!», – розповідає керівник спортивного клубу Олена Гаврилейко.