У Ковелі відбувся турнір з міні-футболу на честь заслуженого тренера України

11 Грудня 2017, 17:49
3480

Минулими вихідними у спортивному залі НВК №13 відбувся обласний турнір з міні-футболу серед юнаків 2009 року народження на честь заслуженого тренера України Юрія Тимофеєва – спортивної гордості Волині, вихованця ДЮСШ управління освіти міста Ковеля.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

У турнірі взяли участь команди дитячо-юнацьких шкіл з міст Ковеля та Нововолинська, смт Турійська, футбольних клубів «Люблинець» та «Ковель-Волинь», навчально-тренувального комплексу «Тайм».

Під час урочистого відкриття з вітальними словами до учасників звернулися директор ДЮСШ управління освіти Володимир Олексюк, заслужений тренер України Юрій Тимофеєв та його перший дитячий тренер Дмитро Номанчук

Згідно положення про змагання команди-учасниці були розбиті на дві підгрупи, з яких два кращі колективи виходили до півфіналу. У першому зустрілися команди ФК «Ковель- Волинь» та ДЮСШ міста Нововолинськ. В основний час – бойова нічия 3:3. Пенальті краще пробили юні спортсмени з футбольного клубу. 

У другому півфіналі перемогу над командою ДЮСШ нашого міста святкували юні турійчани. В матчі за третє місце нововолинці здолали футболістів з Ковеля. Фінальний свисток головного судді Володимира Олексюка зафіксував, що переможцем першого турніру стала команда ФК «Ковель-Волинь». 

Переможці та призери змагань відзначені грамотами, кубками та медалями. Нагородження проводив заслужений тренер України Юрій Тимофеєв. Головна суддівська колегія визначила кращих гравців в кожній з команд. Ними стали: Віктор Шворак («Тайм»), Денис Буряк (ФК «Люблинець»), Іван Жук (ДЮСШ, Ковель), Назар Ковальчук (ДЮСШ, Нововолинськ), Іван Сидорук (ДЮСШ, Турійськ) та Стас Романчук (ФК «Ковель- Волинь»).

 

ФОТО: Тайм
ФОТО: Тайм






Коментарі
11 Грудня 2017, 23:01
МОЛОДЦІ !!!! Це є майбутні гравці нашої збірної УКРАЇНИ.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром