Обговорили бюджет Ковельського району на 2018 рік

13 Грудня 2017, 10:08
2283

Відбулися бюджетні слухання, де на розгляд громадськості з метою обговорення, як це і передбачено чинним законодавством, був внесений проект районного бюджету на 2018 рік.

Про організацію бюджетного планування, основні напрямки  бюджетної політики Ковельського району на наступний бюджетний період учасників зібрання інформувала начальник управління фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк, – повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Варто зазначити, що процес формування районного бюджету на 2018 рік стартував  у вересні цього року, великий обсяг роботи був проведений в напрямку формування бюджетних показників головними розпорядниками бюджетних коштів, представниками об'єднаних територіальних громад в питання співфінансування окремих галузей. Та звісно, що основну роботу бюджетного планування виконали працівники управління фінансів райдержадміністрації. Адже проаналізувавши показники виконання бюджету за попередній період, зробивши  розрахунки показників за кожним видом доходів та видатків, збалансувавши дохідну та видаткову  частини бюджету фінансистам району вдалось підготувати  проект бюджету на наступний рік. Загалом, від правильного визначення планових показників бюджету залежить якість його виконання.

Відтак, під час бюджетних слухань, учасниками яких були депутати районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, громадськість  району нарікань щодо формування  проекту районного бюджету на 2018 рік не прозвучало.

Коментарі
13 Грудня 2017, 19:05
Значить всім пох. Та й не було кому щось говорити. Кізякове болото.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром