Олег Кіндер анонсував масове скорочення у Ковелі працівників комунальних підприємств

15 Грудня 2017, 10:10
3450

На засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради мер Олег Кіндер прокоментував передбачене на 2018 рік фінансування комунальної сфери. За його словами, по цих коштах вже були проведені тендери.

«Громадські слухання, Михайло Олександрович, вже пройшли», – сказав Олег Кіндер на зауваження свого першого заступника Михайла Гетьмана.

Як твердить міський голова, тендери на дев’яносто відсотків виграла фірма «К.П. «Верес» і тепер з першого січня всі питання, які будуть виникати з прибиранням снігу чи сміття, з озелененням чи освітленням, влада та населення будуть ставити «Вересу».

«Але тепер саме основне запитання, яке у нас буде по комунальних наших підприємствах з першого нуль першого, це дуже велике скорочення у зв’язку з тим, що «К.П. «Верес» повигравало ці тендери. Тому що люди, механізми всі, які були задіяні по виконанню даних робіт, тепер зрозуміло утримувати їх ніхто н-е-б-у-д-е», – наголосив Олег Кіндер.

«Коли, позавчора відбулися тендери? Якщо по чесному, ми самі десь неприємно в щоці, тому що моменти, на які ми ставили ставки і ставили завдання для наших комунальних підприємств, сьогодні помінялася ситуація. І ті люди, ті механізми, багато-багато чого було причетних до проведення саме цих робіт, сьогодні будемо думати, що р-о-б-и-т-и з нашими комунальними підприємствами», – додав він.

Мова йде про обидва РЖКП та КП «Добробут».

«Слава Богу, що у нас ще не проводять тендери по теплу. Ну я маю на увазі…», – продовжив сумний монолог мер міста.

«Проводять. І по газу, і по теплу, і по воді», – поправила його начальник фінансового управління виконкому Валентина Романчук.

«Нє, ну тут все відносно… Це те, що стратегічні об’єкти і віддавати їх поки що десь в якісь приватні руки… ну це страшно. А ситуація, я ще раз повторюсь, буде відбуватися саме в зимовий період по очистці снігу в першу чергу. Ну, поживемо – побачимо. А, може, я зря десь і застереження говорю. А, може, буде краще. Ну, але для нас, для наших підприємств це питання скорочення буде саме-саме серйозне», – зауважив Олег Кіндер. 

Коментарі
15 Грудня 2017, 12:16
Мавп допродає усе.Бути тобі в новому смітнику СКОТИНО
15 Грудня 2017, 12:26
ЯКЩО НЕ ВЛІЗЕ В НОВИЙ СМІТНИК З 15000 ГРИВЕНЬ ВІДРАЗУ ТО МОЖНА ЧАСТИНАМИ
15 Грудня 2017, 13:13
це ще раз підтверджує то, що влада продалася на всі 100 %. Як може виграти тендер фірма, у якої немає ані людських ресурсів, ані техніки для виконання цих робіт. Цілий рік на слуху у ковельчан нікчемні намагання Вересу вивозити сміття, утримуквати будинки. багато будинків відчувши на собі Вересовські "блага" пішло назад до ЖЕКів. так що ж ви робите з містом шановні можновладці? Де ваша совість. Ви ж добре знаєте, як ці тендери Верес виграв. Чи ви вже взагалі страх втратили? Перевіркою проведення цих тендерів повинні негайно повинні зайнятись депутати разом з правоохоронними органами. Що це за бєспрєдел? Чи вже вам гроші розум затьмарили?
15 Грудня 2017, 13:20
закликаємо всіх депутатів, правоохоронні органи в понеділок зробити в центрі міста оглят тежніки ЖЕКів, Добробуту, Вересу в плані підготовки до зими. Нехай жеки, Добробут, Верес покажуть чим вони будуть утримувати місто зимою. Вистроїти в центрі міста всю техніку і нехай депутати вирішують чи чесно виграв Верес тендер. За такі діяння міська влада має нести кримінальну відповідалоьність.
15 Грудня 2017, 13:21
якщо депутати не ініціюють таке дійство, то грош їм ціна. Покажіть що ви дійсно народні депутати а не слуги мільйонерів.
15 Грудня 2017, 13:31
Караул! Що ви робите! Де правоохоронні органи? Негайно првести перевірку тих тендерів! Що таке " Верес" знають всі жителі міста, а також його колишні і теперішні працівники. Люди не будьте байдужі! Притягнути винних до відповідальності! Так, як працює " Верес" все місто погрязне у бруді!
15 Грудня 2017, 13:42
Кіндер остаточно підтвердив, що міська влада продалась за мідний грош. По ЖЕКАх то ще тендеру не було!!!!! А раз така впевненість назвати переможцем Верес є у кіндера, то складається враження що вже все давно продано і пропито. І тепер чесність проведення тих тендерів буде залежати він нас, ковельчани. Не будьте байдужими, вимагайте від влади детальних роз"яснень чому Верес визнаний переможцем по ЖЕКАх, якщо ще тендеру не було. Активісти, Філони, Печенюки і інші. Чого мовчите. Хочете мати в Ковелі екологічну катастрофу? Що коїться, хто може роз"яснини. Може прокуратура скаже своє слово?
15 Грудня 2017, 14:53
ну ви ж хотіли тендерів, прозоро, а тепер плачете. це нормальна ситуація, за кордоном влада не утримує всяких добробутів, а через тендери наймає підрядників. всьо буде як в Європі !
15 Грудня 2017, 14:53
ну ви ж хотіли тендерів, прозоро, а тепер плачете. це нормальна ситуація, за кордоном влада не утримує всяких добробутів, а через тендери наймає підрядників. всьо буде як в Європі !
15 Грудня 2017, 16:10
а хто проти тендерів? Головне щоб вони проводились чесно. Розкриваємо схему перемог Вересу. Знижує ціну до нереальних сум, не підтверджених ніякими розрахунками. Тих грошей вистачає всього на 2 місяці роботи. Птім комунальний відділ робить проплату на неіснуючі роботи, пишеться акт невиконаних робіт. Частина йде на мзду. За минулий рік Вересу виплачено лівих грошей в три рази більше ніз сума, зазначена в тендері. Прокуратура має негайно провести аудит діяльості КП Верес і комунального відділу. На яких підставах їм вмплачуються такі захмарні суми за Невиконані роботи.
15 Грудня 2017, 16:36
від міської ради вже давно смердить корупцією за километр.
15 Грудня 2017, 18:56
РГД-5,Ф-1
15 Грудня 2017, 21:21
Тендери проводяться через систему ПРОЗОРРО. Не міська влада їх контролює. Збирай ту техніку на площі чи не збирай. Такі "осмотри" нічого не змінять. Не все так просто як дехто думає. А людей і справді шкода. Роботу їм таки прийдеться шукати. А може на Верес? Їм же треба, щоб хтось робив? Чи може не треба? Може сміття і далі по місту валятися буде
15 Грудня 2017, 21:26
ЖЕК1 та добробут досвідос... . ЖЕК 2 і верес ура.............. Ванга
15 Грудня 2017, 21:57
Правильно. за ким самий більший срач у місті залишається, той і буде далі працювати. Я вас вітаю - ковельчани. так і далі на цьому сайті будуть писати ЖЕК2 та Верес закакались по самі вуха сміттям.
16 Грудня 2017, 00:24
А навіщо мені штат, ми все одно нічого не робимо, тільки рахуємо гроші, які нам лохи платять. Хватить мені кількох бухгалтерів і касира, щоб у доларову готівку мені чесно зароблене конвертував.
16 Грудня 2017, 10:38
Коли вже Мавпа помножать на нуль
16 Грудня 2017, 12:40
тут один рпозумайчик сказав, що тендер проводиться по прозоро. Це так. Але чому тендерна комісія допускає до тенднру фірму, яка немає техніки, людей для виконнання робіт? Сьогогднішній день показав, як Верес буде утримувати зимою місто. За дороги поки що мовчимо. Але навіть парки і закріплені за ними дворові теріторії не очищені. кіндер, ти мене чуєш? ЯЧому Товстига розвів таку корупцію? Чи ви думаєте відкупитись? Не вийде. Судний день для вас настане, не сумнівайтесь
16 Грудня 2017, 21:54
Ви краще через сайт , чи через газету опублікуйте розклад коли о якій годині в які дні коло якого будинку сміттєва машина забирає сміття.
17 Грудня 2017, 01:03
Нащо вам розклад? Скоро машина нічого і ніде не буде забирати.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром