Дубівська і Голобська громади виступили за закриття неба над Україною

06 Березня 2022, 14:57
Дубівська і Голобська громади виступили за закриття неба над Україною 917
Дубівська і Голобська громади виступили за закриття неба над Україною

Депутати Дубівської і Голобської громади звернулися до світових очільників з проханням закрити небо над Україною.

Звернення Голобської ОТГ опублікували на сайті громади.

«Сьогодні, 5 березня, депутати селищної ради восьмого скликання терміново зібралися на позачергову сесію, на якій одноголосно прийняли рішення про звернення до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО:

Ми, депутати Голобської селищної ради Ковельського району Волинської області, звертаємось до Вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.

Тисячі загиблих та ранених дітей, жінок,  літніх людей, зруйновані лікарні, школи, дитячі садки – така ціна зволікання з закриттям неба.

Підтримайте звернення України до НАТО  про закриття неба!

Діяти потрібно негайно!

Сподіваємось, країни-члени НАТО почують голос українського народу, і наше небо буде мирним», – йдеться у зверненні Голобської громади.

 

 

Звернення Дубівської громади опублікував Роман Троцюк у фейсбук.

«Шановні жителі Дубівської громади. Нещодавно відбулися збори на яких було прийняте рішення, щодо звернення до країн НАТО з приводу закриття неба над Україною.

Російський фашист захопив частину нашої країни та веде прицільні обстріли житлових кварталів наших міст, дитячих садочків, шкіл, АЕС. Наші сили протиповітряної оборони намагаються боротися, як з ворожою авіацією, так і з ракетами різних типів. На жаль, частина боєприпасів ворога досягає своїх цілей. Гинуть мирні жителі, діти, є загроза витоку радіації на атомних станціях. Закриття неба над територією нашої країни дало б змогу уникнути тих трагічних наслідків. Світлини з зборів пропоную вашій увазі. 

Звісно це лише частинка жителів громади. Якби було більше часу, я впевнений, що під даним документом підписалися все доросле населення громади. Але зволікати не можна, кожна хвилина зволікання призводить до нових жертв. Світлини з зборів пропоную вашій увазі. Всі відео та фото нещодавно відіслані за необхідною адресою, щоб як найшвидше дістались до адресата. Хто підтримує наше звернення прошу максимально поширити мій пост та лишати коментарі під постом. Разом ми сила яку не здолати і від нашого голосу залежить наше майбутнє. Дякую за підтримку та розуміння. Слава Україні!», – йдеться у зверненні Дубівської громади.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024