«На цій Паралімпіаді я потухла», — Юлія Батенкова-Бауман з Ковеля

16 Березня 2022, 11:38
Юлія Батенкова-Бауман 757
Юлія Батенкова-Бауман

Біатлоністка Юлія Батенкова-Бауман з Ковеля поділилася емоціями після закінчення Паралімпіади-2022 у Пекіні і як це – брати участь у змаганнях під час війни.

Про це спортсменка написала на своїй сторінці у фейсбук.

Нагадаємо, раніше Район.Ковель інформував, що представниця Ковеля Юлія Батенкова-Бауман п'ять разів виходила на індивідуальні старти Паралімпійських ігор, чотири з яких завершила у ТОП-10 параатлетів на відповідній дистанції. Найкращий результат волинянки на  Паралімпіаді в Пекіні – четверте місце.

«Прощавай Пекін! На цій Паралімпіаді я потухла... Відразу коли 24-го рано вранці прийшло повідомлення про обстріли і стало зрозуміло, що прийшов жах на мою улюблену Україну під назвою Війна. Я захворіла душею, мабудь це ще гірше ніж хворіти тілом. Обставини складались так, що я програвала раз за разом. Дуже боляче програвати, але ще набагато больніше коли твоїх рідних і друзів вже довгий час не має на зв’язку і гинуть страшною смертю твої співвітчизники, особливо шкода дітей. Тому я була для себе відображенням своєї неньки України, яку я просто обожнюю!!!! Але все ж такі радію за всю нашу збірну, яка зайняла 2 місце в Світі! Це дуже круто і це надихає! А я не здамся і продовжу свою боротьбу та свій шлях до Мрії і Україна обов'язково Переможе, я в це дуже Вірю!», – зазначила Юлія Батенкова-Бауман у дописі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024