Ковельчани взяли участь у футбольному турнірі до Дня Святого Миколая

19 Грудня 2017, 09:40
2489

У Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся футбольний турнір з нагоди Дня святого Миколая. 

Про це повідомляється на сайті ФЦ «Ковель-Волинь».

Турнір передбачав поєдинки між дітьми 2006 року народження та молодшими, в якому взяли участь 8 команд – 7 команд з Волині, та ФК «Карпати» з міста Лева.

Команди були поділені на дві групи. До групи ковельчан ввійшли: ФК «Волинь-2», ФЦ «Ковель-Волинь», ДЮСШ-2 та команда «Форвард» з Луцька.

В своїй групі наша команда поступилась гравцям луцької ДЮСШ-2 – (0:1), а згодом у двох матчах здобула перемогу: поєдинок із «Форвард» закінчився рахунком 9:5 та 4:1 на нашу користь із ФК «Волинь-2».

Приємними результатами для нас завершилися суботні матчі, адже з другого місця команда ковельчан вийшла у пів-фінал.

Під час недільної гри у пів-фіналі між ФЦ «Ковель-Волинь» та ФК «Волинь-1» наші юнаки зазнали поразку – 7:1.

«Рахунок довго тримався бойовий. Перший тайм закінчився рахунком 0:1. Згодом змінився на 0:3. Відчувалось, що команда суперників була сильнішою. Тому я надав можливість усім дітям, які приїхали, пограти», – розповідає тренер Віктор Романчук.

У фінальному поєдинку зустрілися ФК «Волинь-1» та ДЮСШ-2, де з рахунком 5:1 перемогли гравці «Волині».

Дитячо-юнацька спортивна школа №2 міста Луцька посіла 2-ге місце.

3-тє місце здобули ковельчани, яким вдалося обіграти ФК «Олика» з рахунком 4:2.

Варто відзначити, що наш воротар Назар Логвінов став кращим воротарем змагань. Назар дуже сподобався Тарасу Михалику (півзахисник «Локомотив» Москва), який був гостем змагань. Тарас настільки був вражений грою Назара, що не міг лишитися байдужим та вручив ковельчанину персональний подарунок – воротарську футболку.

«Наші хлопці виступили гідно. Звичайно, що є недоліки, але ми будемо над ними працювати. Гідний рівень змагань. Організація турніру класна. Хороші судді, багато глядачів, сильна підтримка від батьків нашої команди», – поділився власними враженнями тренер ФЦ «Ковель-Волинь». 

 







 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром