У селищах на Волині провели інструктажі з першої домедичної допомоги

23 Березня 2022, 14:03
Перша домедична допомога 313
Перша домедична допомога

Для мешканців Торчина, Лукова і Турійська провели заняття з першої домедичної допомоги.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала Анна Бліннікова. 

Як врятувати життя та не зійти з розуму в умовах війни – так по простому можна назвати курси домедичної та психологічної підготовки, які проводяться в селах і містечках області.

В команді, яка проводить курси, професіонали своєї справи. Це психологиня Любава Казмірчук та військовий медик Олександр Солобчук. Обоє вони – співробітники Медичного центру реабілітації учасників бойових дій ЛМТГ.
Ті знання, якими поважні лектори діляться зі слухачами, згодяться не тільки в умовах воєнного стану, але й у мирному житті. Бо під час занять просто та доступно пояснять як зберегти життя іншій людині, якщо під рукою є тільки автомобільна аптечка. Наприклад, корисними будуть знання про те, як з підручних матеріалів власноруч зробити джгут або як допомогти при втраті свідомості. 
Що ж до психологічної підготовки, то після лекції Любави слухачі знають як заспокоїтись самим та заспокоїти дітей, як правильно дихати та як використовувати тактику обіймів, як реагувати на новини і повідомлення від кумів (привіт чати в вайбері і повідомлення про те, коли нападуть білоруси).

Одним словом. Це цікаво, заспокійливо та корисно. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024