Поліцейські розбираються з причинами аварій, які трапились у Луцьку та на Ковельщині

28 Березня 2022, 13:32
ДТП а Луцьку 647
ДТП а Луцьку

Поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортних пригод, що сталися цими вихідними.

Автопригоди з травмованими впродовж вихідних, 26-27 березня, зафіксовані у Луцьку та Ковельському районі, йдеться на сайті волинських поліцейських. 

ДТП на вулиці Глушець у Луцьку трапилась у суботу, близько 13 години. 28-річний водій Chevrolet Cruze, рухаючись другорядною дорогою, не надав перевагу у русі іншому автомобілю Chevrolet, за кермом якого перебував 35-річний мешканець Боратина, та зіткнувся з ним.

Внаслідок ДТП керманич Chevrolet Cruze отримав тілесні ушкодження й був доставлений у лікарню для надання медичної допомоги. На місці аварії працювала слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції, відомості зареєстровано в ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України.

У неділю, близько 21 години, на Ковельщині 19-річний волинянин, рухаючись мотоциклом Shineray, не впорався з керуванням та впав на проїжджу частину. Молодика з травмами госпіталізовано до реанімаційного відділення. Встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024