Ігор Чайка поспілкувався з іспанськими журналістами

29 Березня 2022, 15:38
Ігор Чайка поспілкувався з іспанськими журналістами 595
Ігор Чайка поспілкувався з іспанськими журналістами

Міський голова Ковеля Ігор Чайка зустрівся з журналістами іспанських часописів El Mundo, El Confidencial, інформаційної агенції EFE, які зараз пишуть про те, як живуть люди в прикордонному з Білоруссю регіоні.

Про це повідомив депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч у фейсбук.

«На міг уявити, що зустрічатимуся з журналістами світових видань за таких обставин. Але зараз надважлива кожна нагода донести світові правду про війну в Україні», – написав після зустрічі Ігор Чайка на своїй сторінці у фейсбук,

Як зазначив Андрій Бокоч, під час поїздки журналістам влаштували зустріч з добровольцями «Айдару», ковельським міським головою Ігорем Чайкою. Основна мета – показати все те, що дійсно відбувається в Україні в час війни.

«Зуміли показати, як живуть люди в прикордонному з Білоруссю регіоні. І найголовніше – як всіх об'єднала спільна біда. Іспанці вражені, наскільки ми, українці, стоїмо за своїх горою – ми ділимось із вимушеними переселенцями дахом над головою, одягом, їжею, всім необхідним, а ще – найважливіше – надією на те, що війна швидко закінчиться. І закінчиться Перемогою світла та справедливості. Нашою Перемогою! Щиро дякую іноземним журналістам, які висвітлюють війну в Україні, які показують її істинне лице», – написав у дописі Андрій Бокоч.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром