Ковельська чемпіонка Юлія Ткач стала тимчасовою тренеркою української збірної у Будапешті

02 Квітня 2022, 15:23
Юлія Ткач 1224
Юлія Ткач

Спортсменка з вільної боротьби, чемпіонка світу, триразова чемпіонка Європи, заслужений майстер спорту України Юлія Ткач з Ковеля стала тимчасовою тренеркою української збірної на чемпіонаті Європи з боротьби у Будапешті.

Про це Юлія Ткач розповіла на своїй сторінці у фейсбук.

Спортсменка перебуває у декреті після народження сина, тому ці змагання для неї стали також особливими.

«Фото прямо в серце. Ніколи б житті не подумала, що буду мати таке фото. Я, з маленькою дитиною на руках, в ролі тренера збірної (тимчасовій, в зв‘язку із війною в нашій країні), поряд із Тренером Андрієм Пістуном, з яким працювала значну частину свого життя. Історичне фото, історичний момент мого життя», – написала спортсменка до розміщеного фото.

 

Юлія Ткач
Юлія Ткач

 

Українська збірна зайняла друге місце в загальнокомандному заліку.

«Сьогодні завершився Чемпіонат Європи в Будапешті. Наша команда стала 2 в загальнокомандному заліку. Я вперше переживала емоції тренера, я переживала кожну сутичку разом з дівчатами. Щиро дякую всій нашій великій команді (Юля Чобитько вам величезне дякую)! всім дівчатам за те, що вони, незважаючи на війну на нашій рідній землі, змогли зібратись і показати ,що український народ, українські жінки незламні і дуже сильні (хоча їхні серця та думки завжди з домом та рідними). Дякую президенту асоціації спортивної боротьби України Юрію Копитко та головному тренеру жіночої збірної команди Андрію Стадніку за довіру та честь бути тут! Дякую за можливість бути корисною там де моє серце. Слава Україні! P.s. Мої талісманчики», – подякувала Юлія Ткач у дописі.

 

Юлія Ткач
Юлія Ткач

Юлія Ткач
Юлія Ткач

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024