Мав товару на 100 тисяч: у Рожищі затримали наркоторговця з Ковеля

07 Квітня 2022, 10:10
У Рожищі затримали наркоторговця 651
У Рожищі затримали наркоторговця

У Рожищі полісмени викрили збувача психотропу. Його затримали. За фактом збуту психотропних речовин слідчі розпочали кримінальне провадження.

5 квітня оперативники відділу поліцейської діяльності №1 (Рожище) Луцького районного управління поліції у місті Рожище виявили в рюкзаку 38-річного ковельчанина понад 60 розфасованих закладок із психотропною речовиною Альфа PVP. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області. 

На місце пригоди прибули слідчо-оперативна група поліції, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю області. Виявлені психотропи  вилучили.

Під час проведення першочергових слідчих дій, правоохоронці встановили місця та координати ще 80 закладок. Заходи щодо їх вилучення тривають. 

Також з місця події поліцейські вилучили транспортний засіб Renault Kangoo, водій якого, 41-річний ковельчанин, перевозив правопорушника. У керманича оперативники вилучили пакет із психотропною речовиною Альфа PVP.

Загальна маса вилученого – понад 100 грамів, що за цінами чорного ринку становить близько 100 тисяч гривень.

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Підозрюваного у збуті психотропних речовин ковельчанина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. До слова, у 2021 році він уже двічі затримувався працівниками управління боротьби з наркозлочинністю за вчинення аналогічних злочинів. Слідство по них триває.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром