У центрі Ковеля біля районної лікарні дорогу засипали щебеневим покриттям

23 Грудня 2017, 16:17
9148

На одній з центральних вулиць Ковеля – Олени Пчілки, тривають ремонтні роботи. Нині там викладають щебеневе покриття.

На місці працює будівельна бригада ПрАТ Ковельське ШБУ-63.

Нагадаємо, у цій частині міста у листопаді почали реконструкцію мереж водопостачання та водовідведення на відрізку вулиці Олени Пчілки – від Незалежності до Богомольця. Були повністю замінені інженерні мережі, прокладено нову каналізацію та водогін, оскільки мережі вже повністю застаріли.

Міський голова Олег Кіндер на засіданні Громадської ради, яка відбулась 13 грудня, розповів, що до кінця року на вулиці Олени Пчілки планують зробити лише щебеневе покриття. А продовження робіт з благоустрою планується в наступному році, коли дозволять погодні умови. 

Під час ремонту дороги буде розширено проїжджу частину вулиці Олени Пчілки і облаштують місця для паркування автомобілів біля центральної лікарні МТМО. Варто зазначити, що проїжджа частина буде не з асфальтового покриття, а з бруківки.

Також, головним нововеденням стане односторонній рух по цій ділянці дороги. Транспортним засобам буде дозволено рухатися в напрямку від вулиці Незалежності до Богомольця. Такі ж правила діятимуть і для «швидкої допомоги». Виїзд автомобілям з вулиці Олени Пчілки на Незалежності буде заборонено. 

 







Коментарі
23 Грудня 2017, 19:46
Дєло Балака живет и процветает!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я вже думав, що з відходом Балака від комунальних справ, у нас настане порядок. Але у нього з"явився достойний спадкоємець. І коли вже прокуратура візьметься за тих шарамиг?
23 Грудня 2017, 20:08
Робіть-робіть, асфальтуйте, і то добре кладіть асфальт... А через рік-два Іван Смітюх, який викупив той крайній біля дороги одноповерховий будиночок-розвалюху, почне його зносити, будувати щось своє, високе, до якого треба буде прокладати комунікації, рити цю саму дорогу. У нас так завжди через одне місце робиться.
23 Грудня 2017, 20:34
та ще поки що нічого не зробилося. тігроші, ЩО БУЛИ ВИДІЛЕНІ НА РЕМОНТ ДОРОГИ ВЖЕ ДАВНО ЗАКІНЧИЛИСЬ, (ЯК І НА ЛІТНЮ ЄСТРАДУ) . Запростять весною ще мільйонів з 20. І ті пролфукають. так і буде довгобуд. Так що Смітюх встигне ще щось велике без шкоди для дороги. А там прийде нова влада. Стару посадять. А новий скаже треба гроші на будівництво дороги і ПАШЛО-ПАЄХАЛО!!!!!
23 Грудня 2017, 20:35
та ще поки що нічого не зробилося. ті гроші, ЩО БУЛИ ВИДІЛЕНІ НА РЕМОНТ ДОРОГИ ВЖЕ ДАВНО ЗАКІНЧИЛИСЬ, (ЯК І НА ЛІТНЮ ЄСТРАДУ) . Запростять весною ще мільйонів з 20. І ті пролфукають. так і буде довгобуд. Так що Смітюх встигне ще щось велике без шкоди для дороги. А там прийде нова влада. Стару посадять. А новий скаже треба гроші на будівництво дороги і ПАШЛО-ПАЄХАЛО!!!!!
23 Грудня 2017, 22:25
А зробити посилання на сайт, з якого взяли інформацію, забули? Не порушуйте законодавство і читайте правила на сайті.
23 Грудня 2017, 23:57
Для чого посилання? Брехлива інформація легше сприймається.
24 Грудня 2017, 00:04
Сама ліпша, сама вигідна дорога - це грунтовка...
24 Грудня 2017, 10:06
Брехлива інформація в чому? У тому, що дорогу засипали щебеневим покриттям? Точно! Дорогу ж засипали мандаринами, то просто у фотошопі підробили під щебень))))
24 Грудня 2017, 15:27
Уточнюю - тим Ковельчанам, які отой брєд написали...<br/>Нє, ну Ви як-то якісь неадеквати - не робиться нічого - погана влада, щось робиться - теж погана влада, робиться на зиму - погані майстри, лишається через півроку асфальт закласти - а що не можна зараз, зараз класти - оооо які погані майстри.... Блін, зберіть усі поради, які Ви бачите в коментарах до подібних статей і спробуйте побудувати собі хату по технологіях таких &quot;порадників&quot;. Зробили ж 100 м. за рік-півтора (Вечірній, Приват, Аптеки, Будинок Вчителя)...
26 Грудня 2017, 10:07
Бачу що в новому році БЮТ і мені наш москальський бог не допомагатиме...
26 Грудня 2017, 21:18
Кращого дорожнього покриття зроду не бачив
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром