Байківці: жителям села не хотіли ставити газові лічильники

25 Грудня 2017, 18:05
4148

В червні цього року у 19 жителів села Байківці були зняті газові лічильники на перевірку. Через деякий час 6 лічильників було повернуто жителям після перевірки, а 13 односельчан використовували газ без лічильників, бо їм сказали, що вони не справні.

Про це інформує міськрайонна газета «Вісті Ковельщини», яка опублікувала колективний лист селян.

«Куди і до кого ми тільки не зверталися, ніхто не вирішував наше питання, – пишуть жителі села В. Федік, Л. Жаб’юк, В. Матвійчук, Н. Панечко, Г. Макарчук та інші. – Але тиждень тому в нашому селі побував депутат районної ради (фракція ВО «Батьківщина») Володимир Андросюк. Ми з нашим наболілим питанням звернулися ще й до нього. Він нам нічого не пообіцяв, тільки сказав, що займеться цією справою.

Яке ж було наше здивування, коли не пройшло і два тижні, як газові лічильники були привезені в наше село Володимиром Андросюком і кандидатом в депутати Голобської селищної ради (ВО «Батьківщина») Миколою Назаруком. При нашій зустрічі вони сказали, що допоміг вирішити дану проблему заступник голови ПрАТ «Волиньгаз» Галянт Сергій Романович.

Ми від щирої душі хочемо подякувати цим добрим людям, що вони перейнялися нашими турботами і змогли допомогти в найкоротші терміни.

З вирішення цієї, на перший погляд, незначної проблеми, видно, що в нас ще є люди, які не словами, а конкретними ділами підтверджують свою увагу до людей. За все це ми ще раз Вам дякуємо. Бажаємо, щоб Ваші душі і в подальшому не черствіли.

Заодно хочемо сказати щире «спасибі» працівникам управління газифікації (керівник Сергій Рибачок), котрі встановлювали лічильники у стислі строки – за один день. З повагою – жителі села Байківці». 

Коментарі
25 Грудня 2017, 21:36
Стаття передвиборче дуповилизування. Або поки сам себе не похвалиш то ніхто не похвалить. Газовики то охрінівші хабарники. А Рибачок успадкував трон від старого....
25 Грудня 2017, 23:05
А я без газового лічильника обхожусь
25 Грудня 2017, 23:32
Повірка лічильника затвержена постановою КМУ № 474 від 08.07.15р. згідно "Закону України про метрологію та метрологічну діяльність" ст.17 п.4 Періодична повірка,обслуговування та ремонт (у т.ч. демонтаж,транспортування та монтаж) лічильників ,що є у власності фізичних осіб,здійснюється за рахунок суб'єктів господарювання що надають послуги !!!! Тому далі кажіть "щире спасибі" Рибачку , що виконав свої обов'язки за які отримує гарну зарплату ...!!!
26 Грудня 2017, 02:31
Стаття маразм.<br/> Цитата &quot;Яке ж було наше здивування, коли не пройшло і два тижні, як газові лічильники були привезені в наше село Володимиром Андросюком і кандидатом в депутати Голобської селищної ради (ВО «Батьківщина») Миколою Назаруком&quot; <br/>Де вони їх взяли? привезти привезли і що самі монтували? <br/>Можливо вони коли везли їх пошкодили. І на якій підставі перевіряюча організація їм їх дала. Стаття повна маячня. Уявляю Андросюк стоїть монтує лічильник.... А селяни підносять парне молоко...
26 Грудня 2017, 09:30
&quot;Стаття повна маячня. Уявляю Андросюк стоїть монтує лічильник....&quot; Ти статтю хоч до кінця прочитав? = &quot;Заодно хочемо сказати щире «спасибі» працівникам управління газифікації (керівник Сергій Рибачок), котрі встановлювали лічильники у стислі строки – за один день. &quot;
26 Грудня 2017, 12:24
Галянт виконав свої обовязки згідо посадової інструкції
26 Грудня 2017, 12:44
Так, безумовно, звичайна перевірка та ремонт варті того, щоб писати про це статтю... Прям подвиг вчинили, виконали свої службові обов*язки.
26 Грудня 2017, 13:28
Андросюк а ну розкажи як то ти добився тих лічильників.мабуть ти їх падло купив за свої воровані гроші. Жду відповіді.
26 Грудня 2017, 13:47
стаття - ЦИРК!. Чи то погадили - чи то похвалили. А за щщ- За виконання посадових обовязків. Так Я на роботі кожен день свої задачі виконую. Медаль дасте?!
26 Грудня 2017, 19:33
Андросюк ти вже вигадав історію як ти лічильники &quot;порішав&quot;?
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024