У Ковелі виділили додаткові гроші на медицину, захисників України, комунальну сферу

15 Квітня 2022, 11:03
Гроші / Фото ілюстративне 782
Гроші / Фото ілюстративне

Відбулося засідання виконавчого комітету.

У цей день було понад 25 питань порядку денного. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Прийняли рішення про внесення змін до бюджету Ковельської міської територіальної громади на 2022 рік.

Зокрема, виділили кошти субвенції з Голобської громади в сумі понад 1,8 мільйона гривень для Ковельського міськрайонного територіального об’єднання: забезпечення матеріальних стимулів для працівників лікувально-профілактичних закладів первинного рівня, оплати енергоносіїв, проведення медичного огляду військовозобов’язаних, призовників, допризовників громади.

Відповідно до розпорядження Волинської обласної військової адміністрації з обласного бюджету виділили 100 тисяч гривень для надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого військовослужбовця Олександра Дмитрука.

Вільні залишки освітньої субвенції з державного бюджету – 160,3 тисячі гривень виділили на забезпечення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів та надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами.

На 500 тисяч гривень збільшили видатки на матеріальну допомогу сім’ям із дітьми до 18 років, батьки яких мобілізовані до Збройних сил України та які потрапили у скрутне матеріальне становище.

Передбачили 5 мільйонів гривень для відшкодування різниці в тарифах на теплову енергію. 52 тисяч гривень виділили на проведення ремонтних робіт в захисних спорудах (бомбосховищах) за адресами: вул. Грушевського, 27 та вул. Незалежності, 51.

200 тисяч з бюджету громади використають, аби перевести багатоквартирні будинки на вул.Чубинського, 23 та вул.Чайковського, 9 на водопостачання до «Ковельводоканалу». Нині їх обслуговує «Рівненська дистанція водопостачання» ПАТ «Укрзалізниця».

2 мільйони гривень виділили на заходи, передбачені Програмою мобілізаційної підготовки, мобілізації, прописки та призову юнаків на строкову військову службу.

Окрім цього, під час засідання члени виконкому також заслухали інформацію про проведення приписки громадян 2005 року народження до призовної дільниці, про роботу відділу матеріально-технічного забезпечення та охорони, відділу охорони здоров’я, архівного відділу, про стан роботи із зверненнями громадян у І-му кварталі, стан квартирного обліку та дотримання житлового законодавства на підприємствах, в установах і організаціях територіальної громади.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром