Як у Волошках попрощалися з Героєм Андрієм Рудіним

17 Квітня 2022, 20:24
Ковельщина прощалася з захисником України з села Волошки Андрієм Рудіним 3302
Ковельщина прощалася з захисником України з села Волошки Андрієм Рудіним

Ковельщина прощалася з захисником України з села Волошки Андрієм Рудіним.

Про це інформують на сторінці Володимир-Волинської єпархії у фейсбук.

Андрій Рудін загинув 21 березня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Михайло-Ларине Вітовського району Миколаївської області.

Священники Ковельсько-Воскресенської округи Української Православної Церкви на чолі з благочинними протоієреями Володимиром Ровінським та Михаїлом Чупаком 16 квітня провели від рідної домівки до храму, а від храму до місця вічного спочинку воїна-захисника.

В скорботно-урочистому заупокійному богослужінні взяли участь представники місцевої влади, громадськості, територіальної оборони і військовослужбовці, жителі Волошок та Ковельщини. 

Андрій Рудін виріс і прожив усе життя у Волошках. Тут зазначають, що він був порядним і добрим селянином, скорим на допомогу односельцям і активним в усіх починаннях громади. Коли у 2014 році на Схід України посягнули російські окупанти, Андрій добровільно пішов у військо і мужньо боронив рідну землю від ворога. А коли весною 2022 року російська агресія охопила усю Україну, сержант Рудін був серед перших, хто став на захист Батьківщини.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024