У Ковелі п‘ять багатоповерхівок стали абонентами «Ковельводоканалу»

20 Квітня 2022, 14:38
У Ковелі п‘ять багатоповерхівок стали абонентами «Ковельводоканалу» 902
У Ковелі п‘ять багатоповерхівок стали абонентами «Ковельводоканалу»

У Ковелі ОСББ відключаються від мереж водопостачання Укрзалізниці і підключаються до мереж «Ковельводоканал».

Це зумовлено скаргами частини жителів міста, які живуть в районах, які питною водою забезпечує «Рівненська дистанція водопостачання» ПАТ «Укрзалізниця». Тут скаржаться на погану якість води і надто часті аварійні відключення. Окрім цього, скаржаться й на ціну. Оскільки будинки, які обслуговує «Ковельводоканал» платять по 12 гривень за кубометр холодної, то «залізнична» вода вартує 27 гривень.

Ще наприкінці 2021 року ковельська влада пообіцяла жителям таких будинків, що поступово усі багатоквартирні будинки переведуть на водопостачання до «Ковельводоканалу», щоб дати людям якісну і дешеву воду.

Міський голова Ігор Чайка 20 квітня повідомив, що будинки на вулицях Чубинського, 23 і Чайковського, 9 підключають до мереж водопостачання «Ковельводоканалу». Тут вже проклали мережі, встановили прилади обліку спожитої води, договори з «Укрзалізницею» – розірвані.

Голова ОСББ «Залізничник-Ковель», що на Чайковського, 9, Степан Денисович Бондар радіє, що, нарешті, тут користуватимуться якісною і дешевшою водою.

Міський голова додав, що станом на сьогодні в Ковелі вже п‘ять багатоповерхівок стали абонентами «Ковельводоканалу».

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром