У Ковелі перейменують вулиці, які пов'язані з росією

28 Квітня 2022, 18:14
Назви вулиць 1852
Назви вулиць

Ковельські вулиці, які мають назви, що пов'язані з росією – перейменують.

Таке рішення прийняли на сесії Ковельської міської ради, яка відбулася 28 квітня. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Депутати проголосували за проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків на території Ковельської територіальної громади, які пов’язані з Росією. На цю процедуру відвели три місяці. Вона включає проведення засідання топонімічної комісії для визначення вулиць та провулків, які підлягають перейменуванню на території територіальної громади, та подання пропозицій з присвоєння нових назв.

Згодом пропозиції топонімічної комісії буде обговорено на громадських слуханнях. Остаточне рішення щодо перейменування вулиць прийме сесія міської ради.

Також депутати затвердили на засіданні Порядок розміщення зовнішньої реклами на території громади. Буде збільшено розмір плати за користування місцями, що перебувають в комунальній власності. Документ приведено у відповідність до змін, які відбулись у законодавстві. Рішення набуває чинності з 1 травня 2022 року.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром