В Україні відновлюють роботу камер автоматичної фіксації швидкості

05 Травня 2022, 10:41
В Україні відновлюють роботу камер автоматичної фіксації швидкості 472
В Україні відновлюють роботу камер автоматичної фіксації швидкості

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський під час прямого ефіру «Єдині новини» розповів про аварію у Рівненській області, гарячу лінію для пошуку зниклих та розмінування українських територій.

Про це йшлося 4 травня, пишуть на Урядовому порталі.

Щодо дорожньо-транспортної пригоди в Рівненській області очільник повідомив, що це найбільша аварія за останні кілька років.

«Безперечно, це наймасштабніша ДТП за останні декілька років. На жаль, ми можемо озвучити щодо 26 загиблих та 12 поранених, які знаходиться межі життя і смерті. Тобто число загиблих може поповнитися», – сказав Монастирський.

Він нагадав, що в час війни не варто забувати про безпеку дорожнього руху, адже це стаття, яка продовжує щодня вбивати наших громадян.

«Через те, що на зустрічну смугу виїхав мікроавтобус Mercedes-Benz Vito, який здійснював маневр обгону, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бензовозом. Своєю чергою авто з пальним виїхало на зустрічну смугу та зіткнулось із пасажирським автобусом Setra, де перебували 35 пасажирів, а також водій. Відбувся вибух, люди одночасно загинули», — уточнив деталі міністр.

Під час ефіру він анонсував, що через декілька днів буде відновлено роботу камер автоматичної фіксації швидкості.

Щодо безвісти зниклих Денис Монастирський повідомив, як рідні можуть розшукати їх.

«Наразі у МВС працює гаряча лінія 0 894 201 867, по якій родичі загиблих або безвісти зниклих можуть звернутися, заявити про це. І сьогодні є можливість співпрацювати з нашим оператором мобільного зв’язку та встановити останнє місцеперебування конкретного номера абонента для того, щоб зрозуміти де його потрібно розшукувати. Ми маємо вже декілька тисяч дзвінків на цей номер», – зазначив міністр.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром