У Ковелі нарікають на «аварійність» ліфтів у лікарні

31 Грудня 2017, 10:57

Ковельчанка Ірина Куява нарікає на «аварійність» ліфтів у Центральній районній лікарні.

Про це вона пише на сторінці «Ковель Life» у Фейсбук.

«SOS!!! В КОВЕЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ АВАРІЙНІ ЛІФТИ. А якщо той ліфт з хворим обірветься? Хто за це відповідати буде? А ми бруківку перекладаємо, бо кінець року і треба витратити гроші закладені в бюджет. Я постійно перебуваю на лікуванні в нашій лікарні і слізно прошу від свого імені і від імені усіх хворих міську владу і керівництво лікарні звернути увагу на цю проблему», – розповідає жінка у дописі.

 


 

Гнівний пост пані Ірини прокоментував голова профспілкового комітету Ковельського МТМО Сергій Товкач: «Ліфти в лікарні систематично обслуговуються спеціалізованим організаціями, мають належні допуски. Крім того, адміністрацією цьогоріч придбано нового ліфта, який буквально в ці дні монтується у ліфтову шахту. Пані пацієнтка кричить криком, запитуючи хто відповідатиме за стан лікарні та життя її персоналу та хворих? Дивне питання, бо відповідь очевидна - головний лікар! І цю відповідальність він явно не ділитиме з дописувачем», – відповів він.

 

 

На запитання «За які гроші роблять ремонти?» у лікарні, голова профспілкового комітету відповів: «Держава на ремонти, придбання нового обладнання та апаратури не дає жодної копійки! Практично усе фінансується коштом платників податків Ковельської громади через її бюджет та меценатів-благодійників, без яких не було би усього того позитивного розвитку, що неупереджена людина бачить в Ковельському МТМО», – зазначив Сергій Товкач.