На благодійному ярмарку у Ковелі зібрали понад 65 тисяч гривень для захисників України

14 Травня 2022, 10:27
На благодійному ярмарку у Ковелі зібрали понад 65 тисяч гривень для захисників України 1500
На благодійному ярмарку у Ковелі зібрали понад 65 тисяч гривень для захисників України

У центрі Ковеля відбувся благодійний ярмарок зі збору коштів на потреби ЗСУ. 

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Відкриття ярмарку розпочали із Державного Гімну України. Він прозвучав у виконанні Ярини Солоненко. Дівчина, яка була учасницею «Голосу країни», й відкрила творчу частину програми. Для присутніх також зіграли мелодії на саксофоні та акордеоні Влад Скрипін і Михайло Тарасов.

Цього дня усі охочі могли придбати для себе творчі вироби – вишиванки, рушники, картини, прикраси. Купити можна було й смаколики, які приготували колективи закладів освіти, громадських організацій, релігійних громад.

Усіх захопив аукціон. На ньому ковельчанам пропонували сертифікати на різноманітні послуги, вишиті речі. Загалом розіграли 33 лоти.

Яскравим доповненням до ярмарку стали «живі» фотозони. Тут працювали актори театру-студії «10 ряд 10 місце».

Зі слів керівниці Альони Малюги-Мельникової, вони з великою радістю відгукнулись на пропозицію директорки центру соціальних служб Інни Третяк. Їх колектив став учасником програми та допоміг реалізувати ідею і додати до неї мистецького присмаку.

«Наш актор Михайло Бразінський зараз знаходиться на передовій. Воюють й інші колеги. Ми разом з Інною та іншими волонтерами передавали їм неодноразово допомогу, а сьогодні знову разом, щоб підтримати українських військових», – розповіла Альона Малюга-Мельникова.

Ярмарок тривав дві години. За цей час зібрали 65 тисяч 555 гривень.

«Дуже радію, що вдалося об’єднати зусилля і організувати таку гарну справу. Наші воїни зараз на фронті, а ми повинні їх підтримувати в тилу. Дякую волонтерам, що допомогли в організації ярмарку та долучилися! Також спасибі усім небайдужим людям, які купували вироби. Разом ми – сила!» — ділиться враженнями координаторка заходу Інна Третяк.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024