Ковель — інша планета: маріупольчанку вразило повернення загублених грошей

16 Травня 2022, 15:11
Жінка з рюкзаком / Фото ілюстративне 16630
Жінка з рюкзаком / Фото ілюстративне

Переселенка з Маріуполя у ковельському парку забула рюкзак і була зворушена, що їй його повернули на наступний день. 

Цією зворушливою історією поділився міський голова Ковеля Ігор Чайка у фейсбук.  

«Хочу, щоб ви це прочитали. Тому що ці слова - про вас і для вас, дорогі ковельчани. Це вкотре підтвердження, що добре слово, вчинок, викроєний для когось час – безперечно лишають слід. Дарують віру в людей, надихають, рятують», – написав Ігор Чайка.

Він розповів, що 30 березня жителька Маріуполя Вікторія, тікаючи від війни, приїхала з шестирічним сином у Ковель. 5 травня із цього пекла також вирвалися її батьки.

Гуляючи у місті 15 травня, вони забули в парку Шевченка рюкзак. А там – документи і всі гроші. Не дуже сподіваючись на успіх, за допомогою ковельчан, подали в Інтернеті оголошення. Вже 16 травня від Вікторії міський голова отримав повідомлення, яке опублікував з її дозволу:

«Добрий день! Я – з Маріуполя. Мене звати Вікторія. Вчора в парку загубила свій рюкзак. Його знайшли і повернули мені. Хочу висловити величезну подяку групі («Оповіщення. Ковель») та вашій праці, Юлії, яка написала про мою біду, Анастасії, яка повернула мені мої речі та не взяла навіть винагороду, яку я їй настирливо пропонувала. Поліції - за небайдужість.

У вас в Ковелі – абсолютна інша планета!

Таку концентрацію порядних, чесних, чуйних, добрих людей я не бачила в жодному місті нашої країни! Це просто диво якесь, чесно.

Всі люди Ковеля! Дякую вам за те, що ви - Люди! Переживши події в Маріуполі, втративши все (бізнес, дім, квартиру), я не відчуваю, що знаходжуся серед чужих людей. Я ніби вдома. Тільки люди – кращі!!!

Дуже добрі справи ви всі разом робите! Я ледве не лишилася без останніх грошей, я вже так плакала… у мене був такий відчай – не уявляєте. Мама плаче. Стали з нею, обійнявшись, і молимось.

І Господь зглянувся на нас!

Ще раз дякуємо вам усім! Якщо потрібна якась допомога – звертайтеся! Чим зможу – допоможу».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром