Жителі Гішина просили у Чайки автобус до села, а мешканці Заріччя про ринок

17 Травня 2022, 14:41
Жителі Гішина просили у Чайки автобус до села, а мешканці Заріччя про ринок 567
Жителі Гішина просили у Чайки автобус до села, а мешканці Заріччя про ринок

Міський голова Ковеля Ігор Чайка провів прийом громадян у селах Гішин та Доротище Тойкутського старостинського округу.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Під час зустрічі мешканці Гішина просили, аби до них частіше їздив автобус, адже людям потрібно добиратись на роботу, з роботи. А як тільки почалась війна, вони можуть розраховувати лише на ранковий рейс.

За словами начальника управління економічного розвитку та торгівлі Юрія Кондратовича, їх структурний підрозділ уже взявся вирішувати це питання. Втім, необхідно пройти низку процедурних моментів, аби уже у межах громади провести конкурс на маршрут Ковель-Гішин-Доротище.

Заявниця, яку цікавила приватизація земельної ділянки, мала нагоду проконсультуватись у заступника начальника відділу земельних ресурсів Алли Лонюк. Вона роз’яснила, як необхідно діяти, аби справу зрушити з місця.

Аби поспілкуватись з міським головою, жителі Заріччя зробили перерву у своїх городніх справах. Кажуть, що на прийом до міського голови у Доротище їх привело питання, яке турбує усіх односельців – організація у них ринку. Йдеться про те, аби підприємці мали змогу приїжджати у Заріччя у визначені дні та торгувати.

Міський голова Ігор Чайка одразу доручив начальнику відділу містобудування та архітектури Людмилі Мурай та Аллі Лонюк разом зі старостою підшукати земельну ділянку, яка згодом служитиме для цих потреб.

«Для нас важливо, щоб людям жилось комфортно та зручно у кожному селі нашої громади. Це питання ми розглянемо, вивчим і староста неодмінно поінформує про прийняте рішення. Особисто буду тримати все це на контролі», – запевнив мер.

Також міський голова пообіцяв, що думка заріччан буде врахована і під час перейменування вулиць у їх селі.

Наступний виїзний прийом міського голови відбудеться у Ружині.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром