Володимирська: на переході автобус збив жінку і утворив затор на дорозі

02 Січня 2018, 18:27
9833

На вулиці Володимирській поблизу супермаркету «Наш край» утворився затор, протяжністю 700 метрів.

Про це повідомляється на сторінці Іллі Лихотопа у Фейсбук.

«Усі хто планує маршрут через вулицю Володимирську, будьте обережні – аварія, утворюється затор», – написав він у дописі.


 

Під час прямої трансляції він розповів, що автобус «Ковель – Трускавець» збив жінку. Аварія трапилась близько 6 вечора на пішохідному переході. За словами очевидців, ще притомну жінку забрала «швидка». На місці події чекають приїзду поліцейських.

Усім хто планує їхати у сторону Сільмашу чоловік рекомендує об'їжджати через вулицю Левицького чи Варшавську трасу.

 



 

Коментарі
02 Січня 2018, 21:32
Iлля Лихотоп ти реальний лох. Приiхали копи i бистро все розрулили.
02 Січня 2018, 22:51
Ну як мінімум копи приїхали за 10 хвилин, через їхню "професіональність" сталось друге дтп на перехресті.
02 Січня 2018, 23:11
А який дибіл зробив там перехід, з однієї сторони парковка з другої виїзд на головну і пішоходи як гуси один за одним від козацьких до океану херячать, видімість пішохода в сутінках чи в дощ нульова. Хто вже знає той там пригальмовує а хто вперше то може і гріх на себе взяти. Там або світлофор на вимогу або обмежувачі сто процентів треба бо буде біла і не одна!!!
03 Січня 2018, 00:54
"А який дибіл зробив там перехід". Жодного пішохідного переходу через дорогу НЕ ЗРОБЛЯТЬ без дозволу колись ДАІ, а зараз поліції.
03 Січня 2018, 03:06
Я вважала, що небезпечним є той поворот, перехрестя з вул. Воля, але із практики виявилось, що саме на цьому відрізку дороги завжди щось трапляється, між зупинкою "Вареники" і до тих міні магазинів, особливо цей пішохідний перехід. На стоянці стоять автівки, які виїзджають "задом" з аварійкою і їм по цимбалах, що хтось їде - головне, що вони виіздять і всі мають їх пропускати, а про людей ....їх не завжди видно, адже вони дійсно "як гуси" або ж "як кури" - біжать, бо їм треба в магазин, не дивлячись - їде транспорт чи ні, вони ж на переході...Тому, жінці найшвидшого одужання, а водіям уваги і щонайменшої швидкості в тому периметрі..
03 Січня 2018, 10:37
Перехід облаштовують за зверненням громадян. І як завжди у нашому місті, таке звернення мабуть було, і &quot;профінансовано&quot; &quot;славним&quot; бізнесменом - будівельником Нагорником до тих міні магазинів. <br/>Бізнес рулить, а правила, стоянка і перехрестя, як завжди, за гроші, - не стали на перешкоді погодити такий перехід. <br/>От коли біля тих міні магазинів та козацьких забав буде стояти купа вінків - то можливо задумаються.
03 Січня 2018, 10:38
Пішоходи, у яких нема авто (в самих, батьків, чоловіка і т.д.) тобто вони не уявляють себе на місці водія, інколи поняття зеленого не мають, що їх може бути не видно, що біля бордюра самому треба загальмувати, а не перти напролом бо він підійшов до пішохідного переходу. Буває і не раз, за метр моя машина від зебри, а воно летить - бо пішохідний перехід. А потім сам в лікарню в кращому випадку і водій під суд. Голову треба мати не лише водіям а й пішоходам. Це ваше життя і здоровя.
03 Січня 2018, 11:58
Наші водії - це щось.....Багато разів переходила там дорогу. Один може зупинитись а інший його об'їжджає та їде на людей, або їдуть ще далеко, а ти не знаєш чи йти чи ні, бо навіть не приторможують. Так не потрібно робити у всьому винних пішоходів та не те місце. Подивіться як ганяють по вул. Холмська (добре, що поставили там лежачих поліцейських то стало трошки краще). Була невеликому італійському містечку, всі зупиняються, їздять дуже нешвидко, уважні. А в нас повний &quot;беспредел&quot;...
03 Січня 2018, 15:00
ТАК ДЛЯ УНИКНЕННЯ ТАКОГО &quot;БЕЗПРЕДЄЛУ&quot; КОЛИ ПІШОХОДИ ПРУТЬ НА ПРОЛОМ, А ВОДІЇ ЇДУТЬ І НЕ ПРИТОРМОЖУЮТЬ - Є ОБРАНИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА І ПРИЗНАЧЕНИЙ НИМ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ, ЩОБ ВРЕГУЛЬОВУВАТИ ОТАКІ ПИТАННЯ.<br/> НАПРИКЛАД, КОЛИ ОБЛАШТОВУЮТЬ ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД ТАКОЖ ОБЛАШТУВАТИ СВІТЛОФОР, АБО ВІДМОВИТИ У ПОГОДЖЕННІ ОБЛАШТУВАННЯ ПЕРЕХОДУ У ТАКОМУ МІСЦІ, А НЕ &quot;РІШАТИ&quot; БУДЬ-ДЕ ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД ЗА БАЖАННЯМ &quot;ЗАМОВНИКА&quot; І ЗА ЙОГО ГРОШІ. <br/>ЯКБИ ХОЧ ОДИН ПОТЕРПІЛИЙ СТЯГНУВ ШКОДУ З ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ОСІБ ЗА ОБЛАШТУВАННЯ НЕ КОНТРОЛЬОВАНОГО ПІШОХІДНОГО ПЕРЕХОДУ У ТАКОМУ МІСЦІ - МОЖЛИВО Б ЗАДУМАЛИСЬ.
03 Січня 2018, 19:55
Та нашому меру на все наплювати на людське горе тим бiльше.Йому аби в карман по- бiльше
04 Січня 2018, 00:31
Ти придурок? причому тут мер?
04 Січня 2018, 15:58
Сам ти придурок якщо нiчого не розумiэш реальний придурок.
04 Січня 2018, 20:40
Пішохідний перехід в тому місці дійсно небезпечний, машини їдуть, не спиняються коли переходимо дорогу з сином після садочка коли темно. А як водій можу сказати, що дійсно буває погано видно пішоходів на тому участку, або вискакують зненацька. Замкнуте коло ...
04 Січня 2018, 20:40
Пішохідний перехід в тому місці дійсно небезпечний, машини їдуть, не спиняються коли переходимо дорогу з сином після садочка коли темно. А як водій можу сказати, що дійсно буває погано видно пішоходів на тому участку, або вискакують зненацька. Замкнуте коло ...
05 Січня 2018, 11:48
Там потрібні з двох сторін потужні як на заправках ліхтарі, це перше ,а друге я вважаю не нормально робити парковку на вузькіи вулиці яка виконую роль міжміської траси. Щеи згин дороги в томцу місці
07 Січня 2018, 22:21
Я сам водій і пішохід. Тому добре бачу, як ми ходимо і як ми їздимо. Якщо не має внутрішнього гальма і розуміння пішоходів водіями і навпаки, нічого не зміниться. А щодо організації пішоходних переходів, то тут не скільки запитань, скільки вимог до відповідних служб.Перше - це безпечне їх встановлення. Друге - нормальне освітлення. Третє - встановлення згідно ПДР дорожніх знаків. Візьмемо туж вул. Володимирську. Там де сталося ДТП знак тільки з лівої сторони, а має бути обов язково з двох сторін дороги.Далі- заправка ОККО - жодного знака з обох сторін! Далі технікум- жодного знака зі сторони від міста.Всоьго один з іншого.То можливо вже пора за це когось спитати?
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024