Для реконструкції вулиць в районі «Сільмашу» потрібно 28 мільйонів, – міський голова

04 Січня 2018, 09:39
2900

У Ковелі щорічно будуть виділяти гроші на реконструкцію вулиць, починаючи від Варшавської та Відродження до 
Тараса Боровця та Черняховського.

Про це сказав під час річного звіту перед громадою міський голова Олег Кіндер

Відповідаючи на питання про ремонт і асфальтування вулиць Відродження і Черняховського, він зазначив, що вулиця Черняховського на відрізку вулиць Холмської і Відродження вже заасфальтували.

 «Це крапка. У переспективі, не знаю якого року, ми заасфальтуємо вулицю Відродження, тоді можна далі планувати, що всі бічні вулиці, які підходять до вулиці Відродження будемо планувати хоча би не асфальтувати, а білощебеневе з покриттям», – проінформував міський голова про переспективи подальшого ремонту вулиць.

На будівництво і реконструкцію вулиці Відродження у 2017 році було виділено півтора мільйона гривень, однак вийшли нові нормативні акти, і усю проектну кошторисну документацію на всі об'єкти міська рада мусила проводити абсолютно нову процедуру. 

Окрім цього, державна експертиза виставила вимогу, що для ремонту, вулиця Відродження має бути частиною проектно-кошторисної документації від Варшавської до Черняховського. 

«То єсть ми говоримо абсолютно за всю вулицю. Із-за чого в нас закладені кошти на 2018 рік для проектно-кошторисної документації. Ми будемо вимагати таких коштів на 2018 рік, щоб після перевиконання вже виділити повністю на весь обсяг робіт. Попередньо нам прорахували потрібно до 28-ти мільйонів. Ще половину нам потрібно – від Боровця до Черняховського», – розповів про підрахунки Олег Кіндер.  

Міський голова запропонував домовлятись: «Давайте ми домовляємось, що виготовим проектно-кошторисну документацію, а далі по перевиконанню виділимо перші кошти, які зможемо... півтора, два мільйони на реконструкцію. Починаючи від вулиці Варшавської. Тендер будемо проводити абсолютно на всю вулицю. Ми не будемо ділити міліон чи півміліона. Ми проведемо тендер на все Відродження і по можливості будем щорічно виділяти стільки коштів скільки будемо заробляти».

Коментарі
04 Січня 2018, 11:49
віддайте хоч половину того, що накрали і вистачить на дороги. А якщо ще повернути гроші за тендери, то вистачить всю водопровідну мережу в Ковелі замінити.
04 Січня 2018, 12:17
1.46 млн на футбольне поле по відродження для козака знайшли. А на дорогу грейдера пустити неможуть.
04 Січня 2018, 12:22
Не переживай, казначей. З тендерів вони вже будуть мати дулю з маком. Ти думаєш чого ше не всі тендери проведені по комунальній службі? Бо дуже багато запитань є до учасника торгів КП Верес. там така страшна фальсифікація, що стоїть питання про зняття їх з конкурсу взалалі. Ліві підсадні фірми, відсутність заявленої по умовах робіт техніки і кваліфікованого персоналу. Працівники на поботу офіційно не влаштовані. Зарплата видається чорним налом. То в тому році Товстига як хотів крутив тими тендерами. зараз ми перевіряємо кожну букву і кожну цифру. В правоохоронні органи вже готується матеріал на деяких ділків від влади.
04 Січня 2018, 13:57
а кому продадуть тендер на ремонт доріг?
05 Січня 2018, 04:28
Нема на вас Саакашвілі - бариги!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024