У Ковелі відкрилась дитяча виставка «Зимовий калейдоскоп»

03 Січня 2018, 18:42
8064

Під час новорічно-різдвяних свят у культурно-просвітницькому центрі відкрилась дитяча виставка-конкурс «Зимовий калейдоскоп».

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Директор художньої школи імені Андроника Лазарчука Олена Цьомик говорить: «Такий довгий вік конкурсу – 23 роки, що здивувати уже, здається неможливо. Але діти з цим успішно справляються і вони не перестають нас радувати. Щоразу вигадують нові сюжети, теми. Все, що ми бачимо в цьому залі, додає наснаги, радості, новорічного настрою».

Цього разу свято дитячої творчості за кількістю учасників побило всі рекорди. На конкурсі – доробки 350 дітей, які представили майже півтисячі малюнків і виробів декоративно-прикладного мистецтва. 

Журі дуже важко було визначити найкращих авторів, адже в кожній роботі частинка душі, наполегливість і професіоналізм, креативність і бажання найвлучніше передати тему. У результаті 85 талановитих та обдарованих конкурсантів були нагороджені грамотами та подарунками у різних номінаціях та вікових категоріях.

Як розповіла неодноразова переможниця і призерка конкурсу Софійка Попіка, до речі, цьогоріч вона теж здобула перше місце, своїм малюнком вона хотіла донести і передати, що є таке радісне і чудове свято – Різдво. Вона зобразила голубів, які танцюють навколо різдвяної зірки. Колядники віншують. Усі радіють і торжествують.

«Я б хотіла цим побажати своїй країні миру та щастя, хорошого майбутнього, світлої долі», – додала дівчинка.

Дитячі роботи впродовж січня даруватимуть море радості і позитиву всім, хто завітає на виставку у культурно-просвітницький центр. 

 



















Коментарі
04 Січня 2018, 12:50
Діти просто молодці.А коли вже того покімона уберуть.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024