У Ковелі з 1 червня почнуть відкривати дитсадки

23 Травня 2022, 18:06
Дитсадок / Фото ілюстративне 883
Дитсадок / Фото ілюстративне

У Ковелі чергові дитсадки запрацюють у червні.

Про це на оперативній нараді, яка відбулась 23 травня, повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський, – йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Навчальний рік у Ковельській громаді планують завершити 14 червня. 17 червня випускникам дев’ятих і одинадцятих класів вручатимуть свідоцтва та атестати.

Також Віктор Бичковський зазначив, що 1 червня відкриють один черговий дитячий садок, з 6 червня ще два заклади прийматимуть дітей.

Він додав, що реалії сьогодення вимагають, щоб у дитсадках обов’язково були укриття. І саме підвали трьох дитсадків у найкоротші терміни можна підготувати для цих потреб. Працівники ДНЗ спільно з РЖКП №1 уже тривалий час виконують необхідні ремонтні роботи, аби у разі тривоги малеча була у безпеці та в комфортних умовах. Також у підвальних приміщеннях встановили вентиляцію. А колективи закладів подбали про облаштування укриттів необхідними меблями.

За словами міського голови Ігоря Чайки, за заявою батьків першочергово зараховуються діти:

  • в яких обоє з батьків працюють;
  • діти пільгових категорій;
  • з сімей військовослужбовців
  • з внутрішньо переміщених сімей. 

За словами Віктора Бичковського, готуються освітяни громади і до відкриття пришкільних таборів. Орієнтовно вони мають запрацювати 20 червня.

Читайте також:  У Ковелі дитсадки переходять на дистанційне навчання

 

 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024