Дві жительки Ковельщини отримали звання «Мати-героїня»

06 Січня 2018, 18:45
5194

Нещодавно двом мешканкам Ковельського району – Ірині Городенко та Людмилі Абрамчук офіційно надали почесне звання «Мати-героїня».

Про це повідомляється на сайті Ковельської районної державної адміністрації.

З цієї приємної нагоди, голова райдержадміністрації Віктор Козак, 5 січня 2018 року, відвідав жінок і вручив їм посвідчення та медалі.

Спершу стежка лягла у село Новий Мосир, що у межах Голобської об’єднаної територіальної громади, у котрому мешкає Ірина Городенко, мати п’ятьох дітей. Різдвяні свята – якраз та пора, коли в батьківській хаті збирається вся родина. Тож до Ірини Степанівни, у котрої зростає двоє маленьких школяриків, приїхали погостювати вже дорослі доньки й онук. Голова райдержадміністрації Віктор Козак та староста сіл Новий Мосир та Дарівка Віктор Вісин привітали жінку із званням «Мати-героїня» у справді сімейному для неї колі.

«Здоров’я Вам, вашому чоловікові та дітям, щастя сім’ям», – щиро побажав Віктор Теодосійович. Окрім того, розповів, на які пільги претендуватиме жінка у новому статусі. 

 



 

Опісля вирушили у село Волошки, котре на території Колодяжненської ОТГ: саме тут проживає сім’я Абрамчуків, у котрій зростає аж семеро діток. На час візиту були присутні четвірка молодших. Донечка допомагала матері із передсвятковими приготуваннями, а синочки бавилися поряд.

Віктор Козак та Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик вручили Людмилі Іванівній посвідчення та медаль, привітали із різдвяними святами та побажали всіх благ для її родини. Віталій Кашик відзначив, що сім’ю Абрамчуків варто ставити у приклад, адже при наявності сімох дітей тут порядок і в домі, і в господарці.

 


Коментарі
06 Січня 2018, 22:35
Козак схоже теж вагітний
07 Січня 2018, 09:43
Ти дура???
07 Січня 2018, 23:54
А чому циганкам геройства не присвоюють? Там одне не встигло вилізти, як друге зав'язалось...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024