Олег Кіндер доручив підлеглому «пройти канаву» в Ковелі

09 Січня 2018, 12:00
4267

На апаратній нараді начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Андрій Стернічук отримав вказівку від міського голови перевірити канаву, яка веде до річки Бобрівка.

«Андрій Васильович, потрібно буде продумати… пройти оцю канаву, що ми чотири чи п’ять років тому чистили з «другого» Ковеля це аж… Як ця річка?» – мовив Олег Кіндер, якому підлеглі в один голос підказали, що річка – Бобрівка.

Андрій Стернічук відразу ж відрапортував, що вже сьогодні працівники комунального підприємства «Добробут» виїжджають і будуть починати там чистити цю канаву.

«Я ще раз повторююсь: це територія району. Так. Взяти продивитися, бо тоді ми виділяли кошти там на співфінансування, але там річка була… не річка, а канава до річки була захаращена повністю сміттям. Ну просто зараз пройти, подивитися там, якщо заросла, чи знову сміття, то попідчищати», – наголосив Олег Олексійович.

Довідка: річка Бобрівка протікає в межах Ковельського району. Річище частково випрямлене і поглиблене. Витоки розташовані на схід від села Волошки. Річка Бобрівка огинає село Волошки та протікає переважно на північний захід поблизу села Білин, через село Колодниця і впадає в річку Турію на північному заході від села Колодниця. Біля місця впадіння утворює ніби острів між руслом Турії та її старицями. Має праву притоку – річку Широку.

Коментарі
10 Січня 2018, 17:00
негайно виділити на чистку канави 10 мільйонів. Сцена почекає.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024