Судинний хірург Ковельського МТМО почав працювати у Львові

14 Червня 2022, 20:49
Олександр Голуб 11698
Олександр Голуб

Депутат Волинської обласної ради, донедавна судинний хірург Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання Олександр Голуб покинув роботу на Волині та отримав посаду у Першому територіальному медичному об'єднанні Львова. 

Про це пише «Перший». Як повідомляє видання, Олександр Голуб став заступником медичного директора з інтервенційної радіології (ангіографії та ендоваскулярної хірургії) Першого ТМО Львова.

«Я змінив місце роботи! Тепер працюю у Першому медичному об'єднанні Львова. Після довгих вагань я вирішив продовжити лікувати пацієнтів тут, у місці, куди звертаються люди зі всіх куточків України, а в цей час потребують особливої допомоги.

Хочу щиро подякувати: Старовижівській ЦРЛ за початок мого лікарського шляху; Ковельському МТМО за можливість розвиватися і любити свій фах; Богу за чудових співробітників, які були зі мною протягом усього часу роботи у Волинській області.

Думаю, за час роботи не підвів пацієнтів, установи і людей, де працював. Без сумніву, не підведу й на новій роботі! Тільки вперед, тримаймося!» – написав Олександр Голуб на своїй сторінці у фейсбук. 

Олександр Голуб почав працювати у Першому ТМО Львова ще 18-го квітня. Однак про його нову посаду стало відомо лише зараз.

Нагадаємо, раніше Район.Ковель інформував, що головний лікар Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання Олег Самчук пішов із посади та очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. До слова, наразі цей медзаклад разом ще з кількома входить до складу Першого медичного обєднання Львова. Його очолює Олег Самчук. 

Коментарі
14 Червня 2022, 21:12
Лікар від Бога. Людина з великої букви. В Ковелі буде не вистачати такого хорошого кваліфікованого спеціаліста як Олександр Голуб. Всіх Благ вам лікарю. Нехай Бог Береже Вас.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024