Ковельським випускникам 2022 урочисто вручили атестати про закінчення школи

18 Червня 2022, 10:58
Випуск 2022 3362
Випуск 2022

Одинадцятикласникам Ковельської громади вручили атестати про загальну середню освіту. 

Через війну не було цьогоріч традиційних урочистостей у центральній частині міста. Тому і медалі учні 17 червня отримали у рідних закладах. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Випускників ліцею імені Олени Пчілки привітав міський голова Ігор Чайка

«Пригадую перші дні війни, коли проводжали наших учнів за кордон. Це було надзвичайно щемливо. Багато з них не повернувся й досі. Усі ми розуміємо, яка нині непроста ситуація в країні. Проте, де б ви не були, завжди пам’ятайте, що тут ваше коріння, Батьківщина. Впевнений, що вчителі дали вам необхідні знання, хороший старт в житті. Знаю, що й надалі матимете підтримку цих людей. Тож бажаю подальших успіхів, натхнення, здійснення усіх планів та мрій. Нехай вам щастить на життєвій дорозі», – звернувся до одинадцятикласників Ігор Чайка.

Ігор Чайка вручив золоті та срібні медалі тринадцятьом вихованцям закладу. Було ще чимало нагород, адже серед випускників є багато переможців предметних олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань.

Слова вітань і настанов звучали від директорки ліцею Олени Вальчук, класних керівників, батьків. На завершення хлопці та дівчата подякували вчителям за знання, терпіння, турботу, за усе хороше, чого навчили їх за ці одинадцять років.

Загалом сьогодні у Ковельській громаді свідоцтва отримали 450 випускників. Золоті та срібні медалі вручили 57 відмінникам навчання – 37 золотих, 20 срібних.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024