Електросамокати: мобільність та енергоефективність

23 Червня 2022, 16:01
Електросамокат РЕКЛАМА 604
Електросамокат

З кожним днем електричні самокати набувають нових прихильників. Із більш ніж мільйоном продажів щорічно по всьому світу вони прийшли до популярності, щоб залишитися. Електричні самокати пропонують людям спосіб подорожувати уп’ятеро швидше, ніж ходити пішки, водночас екологічно чисті, мають низьку вартість і слугують також для розваги.

Так само як і автомобілі, мотоцикли та велосипеди, електросамокати мають свої власні якості, а також технічні характеристики, які їх відрізняють. Серед найважливіших:

  • потужність мотора;

  • кількість двигунів;

  • місткість акумулятора;

  • запас ходу;

  • час зарядки;

  • максимальне навантаження, яке може витримати електросамокат.

Як працюють електричні самокати

Коли водій використовує дросель, електричні сигнали надходять від дросельної заслінки по дротах до контролера. Той наказує батареї випустити електричну енергію до одного або двох двигунів у колесах. Двигун перетворює електроенергію на рух коліс, і транспорт рухається вперед.

Переваги електросамокатів

Електричні самокати – це екологічно відповідальний вид транспорту. Завдяки потужній літій-іонній батареї вони забезпечують швидке пересування й достатній запас ходу без забруднення повітря. Це відрізняє електротранспорт від дизельного, бензинового та газового. До того ж електросамокати надзвичайно недорогі та прості у використанні й обслуговуванні. Зауважте, що екологічність зростає, якщо користуватися для заряджання електрикою, яка вироблена від Сонця або вітру.

Компактний розмір дозволяє швидко та безпроблемно їздити в умовах густозаселеного міста, уникати заторів і складнощів із пошуком місця для паркування. Завдяки можливості пересування невеликими доріжками, уздовж тротуарів і велосипедними доріжками, електросамокати є чудовим вибором для тих, хто шукає легкий спосіб їзди на повсякдень.

Будучи невеликим, а нерідко також і складаним, електросамокат ідеально підходить для зручного зберігання вдома або на роботі. Транспорт легко зібрати. Більшість моделей можна підготувати до експлуатації всього за пару хвилин, особливо складані моделі – просто розгорніть, прикріпіть ручки, перевірте заряд акумулятора і вперед. Ще одна перевага невеликих розмірів – зручність транспортування, незалежно від того, їдете ви потягом, метро чи автобусом. Крім того, можна легко скласти пристрій у багажник автомобіля – ідеально підходить для того, щоб взяти з собою на відпочинок.

Водіння електросамоката не вимагає таких самих фізичних зусиль, як традиційний самокат або велосипед. Двигун з високим крутним моментом виконує більшу частину роботи, тож їзда на електросамокаті є чудовим способом розвивати навички з утримування балансу.

Гладенький, витончений і стильний електричний самокат – це приємний спосіб пересуватися, а не лише утилітарний спосіб транспортування. Сучасні електросамокати виробляються у великому різноманітті кольорів та дизайнів.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром