У Ковелі підбили підсумки роботи рятувальників за 2017 рік

12 Січня 2018, 17:30
4829

Сьогодні, 12 січня, співробітники Ковельського міськрайвідділу управління ДСНС України у Волинській області підвели підсумки діяльності за 2017 рік.

Про це повідомляється на сайті управління ДСНС України у Волинській області.

У службовій нараді під головуванням начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимира Грушовінчука взяли участь голова Ковельської РДА Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, керівники об’єднаних територіальних громад Ковельського району, а також керівництво особовий склад міськрайвідділу та підпорядкованих підрозділів.

Про результати оперативно-службової діяльності доповів начальник Ковельського МРВ У ДСНС України у Волинській області Олександр Капець. Він розповів щодо реагування та виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у Ковелі та Ковельському районі.

Зокрема у 2017 році рятувальники гарнізону ліквідували 112 пожеж. На території Ковельського району функціонує 11 підрозділів місцевої пожежної охорони, силами яких у 2017 році здійснено 46 виїздів на пожежі та загорання. Для запобігання надзвичайним подіям співробітники ДСНС провели комплекс профілактичних заходів, зокрема організовували відпрацювання сільських і селищних рад  та багатоквартирних будинків комунальної власті.

У підсумку наради рятувальники визначили основні пріоритети у подальшій діяльності, зокрема щодо запобігання виникненню надзвичайних подій різного характеру та загибелі на них людей, а також підвищенню рівня готовності пожежно-рятувальних підрозділів Ковельського гарнізону.

 

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024