Не встигли освоїти: Вербка повернула до Державного бюджету 600 тисяч гривень

12 Січня 2018, 19:40
3427

Село Вербка, яке розташовано у межах Дубівської ОТГ, повернуло до Державного бюджету 600 тисяч гривень, які у минулому році виділили на реалізацію інвестиційних проектів.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

За словами в.о. начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Станіслава Наумчика, для реалізації 22-х інвестиційних проектів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку Волинська область отримала майже 149 мільйонів гривень.

 Однак, не встигли освоїти 10,5 мільйонів гривень, з яких 2,1 мільйони гривень повернулися до Державного бюджету. Зокрема, по таких об’єктах, як Залісці (183 тисяч гривень), Вербка (600 тисяч гривень), Рожище (1 млн гривень), Седлище (3,5 тисяч гривень).

Також, для 15 ОТГ Волині у 2017 році передбачили 50 мільйонів 123 тисяч гривень із державної казни, що спрямували на реалізацію 97 проектів. Зі слів начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Миколи Томчука, касові видатки становлять майже 49,1 мільйонів гривень, а це – 98 %.

Так, лідерами із освоєння коштів є: Смолигівська ОТГ Луцького району, Люблинецька ОТГ Ковельського району, Литовезька ОТГ Іваничівського району та Прилісненська ОТГ Маневицького району. Аутсайдером залишається Поромівська ОТГ Іваничівського району, де відсоток освоєння становить лише 76,6%.

Коментарі
12 Січня 2018, 22:42
Що за дурниця? Коли Вербка стала розпоряджатися грішми? Це керівництво Дубівської ОТГ прогавили гроші. Ось так і треба писати, що вони не вміють працювати.
13 Січня 2018, 01:45
Кого ви вибрали? Того, що навіть не знає, як гроші списати... Проводьте дострокові вибори і ставте назад старого голову!
13 Січня 2018, 02:18
Ото той старей і не зміг вкрасти, бо не поділив з молодим!
13 Січня 2018, 11:47
Зате рома-космос співає на свята, переодягається в діда мороза- приморожений КОСМОС. Гроші також добре краде зі своіми покровителями космос-падлюка. За твоі космічні діяння прийдеться відповідати падлюка.
13 Січня 2018, 13:31
А " приморожений КОСМОС " , це хто ..???
13 Січня 2018, 14:36
Приморожений КОСМОС- він же рома-космос, він же рома троцюк, він же голова дубівськоі отг.
13 Січня 2018, 15:54
Придурки! Позорище
13 Січня 2018, 18:10
Якби не було молодого, то старий би списав гроші для себе трохи "на верх". А так на цей рік не виділять...
13 Січня 2018, 20:25
Будівництво корпусу школи виконане в повному обсязі та гарною якістю. Неосвоєні кошти, які виникли в результаті будівництва, це різниця між запроектованою вартістю будівництва та реальною, Оскільки будівельні роботи виконані в короткі строки, то інфляція не вплинула суттєво на вартість. Якби добудова школи проходила в наступному році, то економії не виникло, а можливо ще довелося навпаки додавати кошти. Тому, що кошти повертаються в державний бюджет треба тільки, в даному випадку, радіти. В результаті економії близько 500 тисяч гривень повернулося і бюджет Дубівської сільської ради. Дані кошти можна буде використати на новий корпус, який буде будуватись в Вербській школі в цьому році. Дана ситуація є гарним прикладом роботи команди. Необхідно кошти використовувати ефективно <br/>P. S. Природа побудована так, що кожен шукає собі подібних. Злодій бачить кругом злодіїв, чесний шукає собі подібних і т. д. Читаючи коментарі бачиш різних людей. На жаль ці люди соромляться свого статусу, оскільки не можуть ввести власне ім'я, а користуються псевдонімами. Мабуть легше гукати з кущів. Тебе чують і не видно хто ти є насправді.
13 Січня 2018, 22:25
Якої команди? Луцької? Так! Сроки будівництва зірвали! Все село чекало, що діти в новому корпусі будуть вчитися з 1 вересня як обіцяв Гунчик при закладанні капсули. Спускайся з космосу на Землю. Якщо ти голове людей тримаєш за дурнів, то в тебе не все гаразд з головою! Ми вже втомилися від твоєї брехні. Як не соромно! Ці грошики ти просрав і це факт. А вони вже могли б працювати зараз для підговки 0 рівня нового корпусу. Ти давай закінчуй людей смішити і з сайту зніми свій стратегічний перспективний план розвитку ОТГ. Це таке пише Ген. секретар ООН, або Президент країни. А в ОТГ повинен бути приземлений план розвитку по виконанню робіт, в яких селах, хто відповідає і яке фінансування на основі принятого бюджету. Не забудь запланувати будівництво космодрому на вигоні бувшої ферми. Ото вибрали клоуна на свою голову!
15 Січня 2018, 11:15
Я підтримую нашого сільського голову , багато чого робиться . Для прикладу скажу ,що дорогу від школи до с.Вербка через поле, підсипали і рівняли раніше тільки перед виборами...А неосвоєні кошти могли б тихенько &quot;прихватизувати&quot; і кінці в воду , а тут повернули в бюджет. В Україні такі випадки поодинокі, візьміть на будівництво і ремонт доріг України :- виділяють великі гроші і що , кошти &quot;освоюють&quot; але доріг не має...!!! Тому пока принциповість і чесність Троцюка на яву, дякую ...
15 Січня 2018, 11:15
Я підтримую нашого сільського голову , багато чого робиться . Для прикладу скажу ,що дорогу від школи до с.Вербка через поле, підсипали і рівняли раніше тільки перед виборами...А неосвоєні кошти могли б тихенько &quot;прихватизувати&quot; і кінці в воду , а тут повернули в бюджет. В Україні такі випадки поодинокі, візьміть на будівництво і ремонт доріг України :- виділяють великі гроші і що , кошти &quot;освоюють&quot; але доріг не має...!!! Тому пока принциповість і чесність Троцюка на яву, дякую ...
15 Січня 2018, 16:13
Ти разом з ним там в космосі літаєш? За 1 рік і 400 м. дороги? Ви там в Липинах всі співаєте: &quot;Земля в иллюминаторе...&quot;
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39