У Ковелі заради автівки для військових грали легенди українського футболу

05 Липня 2022, 16:15
У Ковелі заради автівки для військових грали легенди українського футболу 784
У Ковелі заради автівки для військових грали легенди українського футболу

На благодійному матчі легенди українського футболу зіграли проти зірок Ковеля.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

На стадіоні «Сільмаш» 4 липня грали збірна зірок Волині з командою ФЦ «Ковель-Волинь». За збірну краю виступали – володар Кубка УЄФА сезону 2008-2009 років у складі донецького «Шахтаря» Артем Федецький, колишній капітан київського «Динамо» та гравець національної збірної України Тарас Михалик, екс-півзахисник луцької «Волині» та київського «Динамо» Олег Герасим’юк, рекордсмен за кількістю зіграних матчів у складі «Волині» Олег Федюков та інші відомі майстри.

Шквал овацій зірвав ветеран ковельського футболу, спортивна легенда міста Олег Паримончук, який вийшов на захист воріт місцевої команди.

Вітали трибуни й інших відомих гравців Ковеля – Романа Романчука, Віктора Мацюка, Ігоря Малиша, Сергія Соботовича, Андрія Васковця, Андрія Музичука, Олександра Богдана, Сергія Зінчука, Віталія Кашубу, Петра Мороза, Олександра Столярчука, Сергія Чапка.

Вболівальники отримали задоволення не лише від гри. Вони з радістю фотографувались зі своїми кумирами та брали у них автографи. Особливо активною тут була дітвора.

У перерві організатори провели аукціон, на якому глядачі мали змогу придбати футболки зіркових футболістів.  Сім з половиною тисяч вдалось виручити під час торгів.

Гра завершилась нічийним результатом — 2:2. У серії післяматчевих пенальті сильнішими були ковельчани. 

Зрештою, найближчими днями ще один автомобіль з Ковеля відправлять українським військовим. Частину коштів на його придбання — 31 200 гривень зібрали під час цього благодійного матчу.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром