Меру Ковеля подякували за додаткові гроші на харчування дітям, а той згадав СБУ

16 Січня 2018, 17:13
2619

Про збільшення коштів у Ковелі на харчування у школах та дитячих садках говорив на апаратній нараді начальник управління освіти виконкому Віктор Бичковський, який подякував за це особисто міському голову Олегу Кіндеру.

«Дуже дякую за збільшення коштів, бо маю інформацію, що по інших містам далеко не все так добре, як вийшло у нашому місті. Дякую, Олег Олексійович, за дійсно збільшення коштів для того, щоб дітки мали можливість…», – мовив Віктор Васильович, але думку закінчити не встиг.

«І готуйтеся до нових перевірок СБУ», – перебив його мер міста.

«Нє, ну то, Олег Олексійович, у нас як добрий день! Я не дивуюсь, тому що десь навіть вже, якщо СБУ перевіряє і все інше… Ну в принципі да, така служба повинна бути, бо… Але в цьому напрямку не буду дальше філософію розводити. Але кожен має робити свою роботу і кожен, зрештою, несе відповідальність за те, що він власне робить і перевіряє», – сказав головний освітянин Ковеля.

І знову продовжив дякувати. Цього разу – за виплачений педагогам аванс. Крім мера, похвали заслужили підлеглі по освіті та начальник фінансового управління виконкому Валентина Романчук.

«Я дякую за аванс. Вже аванс ми отримали. До речі, це також приємно. І приємно, що колеги працювали, бо дійсно сиділи і ввечері, і до пізньої ночі. Ну молодці. Я скажу, що приємно працювати з Валентиною Олександрівною. Теж дуже дякую за співпрацю. І своїм колегам, які гарно, не дивлячись на свята, свою роботу чітко виконали», – на мажорній ноті доповів Віктор Бичковський.

Слухаючи похвали, Олег Кіндер звернувся увагу, що в залі посміхнулася, очевидно, директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Третяк.

«Віктор Васильович, те, що ви про аванс сказали, я бачу Ірина Василівна там засміялася. Ірина Василівна, у вас у відділі скільки чоловік? Три чоловіка. Да? Питання в тому, що коли колектив під дві тисячі чоловік і отримали аванс, це – показник. Повірте мені», – зауважив Олег Олексійович.  

Коментарі
16 Січня 2018, 19:46
Дякувати за підняття ціни на харчуванні дитині в школі? З 6грн. збільшили до 8грн. Абсурд!
16 Січня 2018, 20:12
але за 8 гривень залишився той самий засохлий пиріжок з сиром що раніше коштував шість. То де ПАКРАЩЕННЯ?
16 Січня 2018, 22:52
Дякую Олегу Олексієвичу ,щоб ви і ваші внуки теж в школі їли пиріжки з сиром .
16 Січня 2018, 23:10
Коли вже на цьому сайті будуть писати без помилок!!! Ганьба!!!
17 Січня 2018, 10:16
А ви багато чого зможете купити на 6 грн. Не купуйте дитині талони, а дайте 8 грн в день, хочеться побачити чи ваша дитина на їх наїсться, а так 8 грн. і дитина теплої їжі поїсть ще й чаю попє
17 Січня 2018, 12:28
що знову не так?
21 Січня 2018, 15:09
Так, згідний, що за 8грн. нічого поїсти не купиш, хіба що пиріжок. Але, мова йде про те, що кожен раз збільшується ціна нахарчування. А якість цього харчування не найкраща.
21 Січня 2018, 15:15
А Ви коли - небудь пробували їжу за 8грн.? І чай теплий? Спробуйте! Ото тоді будете писати....
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром