У Ковелі в останню дорогу провели Героя Василя Арсеніка

27 Липня 2022, 17:13
У Ковелі в останню дорогу провели Героя Василя Арсеніка 2287
У Ковелі в останню дорогу провели Героя Василя Арсеніка

У Ковелі провели в останню дорогу захисника України Василя Арсеніка.

Фото цього опублікували на сайті Ковельської міської ради.

Герой закінчив школу №11, згодом навчався в училищі. Про таких кажуть «майстер на всі руки». Василь встиг скуштувати заробітчанського хліба.

У перший день після віроломної навали путінської орди повернувся в Україну та пішов у військкомат. 22 квітня ковельчанин поїхав уже на передову.

«154-й день триває героїчний супротив українців у боротьбі за своє майбутнє, свободу і незалежність. На жаль, ця клята війна щодня приносить чорні звістки в українські родини, руйнує наші міста і села, ятрить нашу душу. Сьогодні ми тут, щоб попрощатись ще з одним Героєм — Василем Арсеніком. Ми запам’ятаємо його порядною, чуйною і дуже доброю людиною. Про цю доброту може сказати кожен, хто його знав. Ми маємо виправдати сподівання Василя, який поклав своє життя заради того, щоб ми могли стояти на цій площі», – сказав міський голова Ігор Чайка під час громадянської панахиди, що проходила на площі Героїв Майдану.

Василь був турботливим сином, чоловіком, батьком. Напередодні загибелі, 22 липня, у них з дружиною була річниця шлюбу. Він з фронту подбав про букет для неї. Це був останній його дарунок. 23 липня Василя Арсеніка не стало. Героєві було 43. 

У нього залишились батьки, дружина, дві доньки.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024