У Ковельській виховній колонії підбили підсумки роботи за 2017 рік

17 Січня 2018, 10:50
3864

Учора, 16 січня, підсумовали діяльність Ковельської виховної колонії за минулий рік.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Розпочали зустріч урочисто. За високий професіоналізм, старанне та сумлінне виконання службових обов’язків начальник колонії Іван Абрамчук вручив Подяки окремим представникам колективу. Після цього він разом з підлеглими поінформував про виконану роботу.

 


 

Тут відбувають покарання неповнолітні, які скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини. Для підготовки вихованців до звільнення функціонує школа. Із територіальними відділами внутрішніх справ та іншими державними органами погоджуються питання побутового і трудового влаштування. Усі засуджені, які не мають освіти, навчаються у ПТУ. Є можливість освоїти будь-яку з восьми ліцензованих професій, які користуються попитом на ринку праці. На цей час навчається 25 хлопців. У загальноосвітній школі функціонує 2 класи (10 та 11), учні 8 і 9 класу навчаються за індивідуальною програмою, загалом – 29 вихованців. 

Адміністрація установи приділяє значну увагу, як трудовому вихованню так і організації дозвілля у вихідні дні та вільний час. Для юнаків організовують різноманітні просвітницькі, культурно-масові, фізкультурно-спортивні та розважальні заходи. 

 

 

У гуртках художньої самодіяльності (вокально-хоровий, драматичний, інструментальний, танцювальний), а також прикладного мистецтва та технічної творчості засуджені можуть удосконалити свої вміння, поділитись досвідом та начитись нового. Ті хлопці, які захоплюється спортом, мають можливість відвідувати секції з футболу, настільного тенісу, шахів і шашок. 

У вихідні та святкові дні з вихованцями зустрічаються з представниками різних релігійних конфесій. В установі діє церква святого Петра і Павла, де проводяться богослужіння та заняття в Школі духовної просвіти.

Завдяки співпраці з відділом громадянства, міграції та реєстрації фізичних осіб для засуджених виготовляють паспорти.

Голова піклувальної ради установи Жанна Вельма розповіла про проведену роботу щодо ресоціалізації засуджених.

 

Начальник установи подякував присутнім за підтримку. Були намічені шляхи вирішення проблемних питань, акцентувалась увага на реалізації продукції, яку виробляють у колонії. Звернув увагу на систематичний контроль та співпрацю щодо роботи зі статусними дітьми. 

Також на нараді було затверджено план заходів на нинішній рік.

Іван Абрамчук закликав сприяти поінформованості громадян щодо заходів, які організовують в установі. Надалі проводити роботу з розповсюдження реклами продукції серед комунальних господарств міста та району. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024