У Ковелі відбулась зимова відкрита першість з настільного тенісу

17 Січня 2018, 18:00
5129

У дитячо-юнацькій спортивній школі імені Євгена Кондратовича пройшла зимова відкрита першість з настільного тенісу серед юнаків і дівчат.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської міської ради.

Юні спортсмени змагалися в трьох вікових групах: 2007 року народження і молодші, 2005-2006 років народження, 2004 року народження і старші. У турнірі взяли участь представники Ковеля, Ковельського району, Любомля. 

Всі зустрічі проходили цікаво, в напруженій боротьбі. Серед наймолодших спортсменів перемогу святкував неодноразовий чемпіон дитячих турнірів Максим Міліщук, який з великою перевагою виграв у всіх своїх суперників. За друге місце вже не вперше змагалися Ярослав Оверчук та Дмитро Миронюк з села Мощена. І в цьому протистоянні фортуна посміхнулася трохи старшому Ярославу, а Дмитро знову став третім.

У середній віковій підгрупі перемогу здобув срібний призер попередніх змагань Тарас Савчук, другим став Степан Мельничук, а третім – Артем Остапчук.

Серед спортсменів старшого віку майстерність демонстрували 25 тенісистів. Вони були поділені на три підгрупи. До першого фіналу з кожної виходило по 2 найкращих, які і змагалися за 1-6 місця, граючи між собою до трьох перемог. У другому фіналі розігрувались з 7-го по 25-те. 

Всі учасники старалися не схибити і не зважали на «авторитети», тому деякі призери та чемпіони не витримували і зазнавали поразок. Тут відзначимо Антоніну Самолюк, яка єдина з дівчат пробилася в перший фінал і в підсумку зайняла шосту позицію. Наполегливість Максима Гелюти допомогла отримати йому п'ятий результат. Четвертим був Богдан Здробилко, який показав гарну, технічну гру, але  не зміг потрапити до трійки призерів. Неочікувано сильно зіграв Антон Шацький і заслужено піднявся на третю сходинку. Перемогу святкував Костянтин Копелюк, другим став Сергій Ткачук, які поповнили скарбнички своїх попередніх нагород. 

Змагання пройшли на високому рівні, завдячуючи злагодженій роботі головного судді Володимира Косяка і секретаря, тренера-викладача Ігоря Бівініса. Всі учасники отримали заряд бадьорості та гарного настрою, побачили свої переваги і недоліки. 

 



Коментарі
17 Січня 2018, 21:22
ТЕНІС ТО --------------ТЄМА!!!!!!!!!!!!!
17 Січня 2018, 22:32
Молодці хлопаки та так тримати.
18 Січня 2018, 01:06
ФУТБОЛ ТРЕБА ЩЕ
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром