У Ковелі обновляють читальні зали дитячої бібліотеки

06 Серпня 2022, 18:10
У Ковелі обновляють читальні зали дитячої бібліотеки 427
У Ковелі обновляють читальні зали дитячої бібліотеки

У бібліотеці-філії для дітей у Ковелі ведуться ремонтні роботи. 

Там уже облаштували кілька кімнат, надалі реновація чекає на читальний зал. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Двері та інші матеріали для ремонту закупили ще до повномасштабної війни. Будівельники досить швидко замінили вікна, оновили стелю, стіни, пофарбували підлогу. 

«Планували значно більше. Хочеться, щоби наші діти повернулися до книг. Працівники багато уваги приділяють популяризації читання, проводять цікаві заходи. А дітворі має бути комфортно у бібліотеці, тому й вирішили не переносити ремонтні роботи. І зробити те, що можемо сьогодні», – повідомили в управлінні культури, молоді, спорту та туризму.

У дитячій читальні уже раді гостям. До її книжкового фонду входить вітчизняна класика, проза та поезія сучасних українських авторів. Простір розділений на окремі зони, доповнений зручними меблями.

«Запрошуємо маленьких читачів у нашу книгозбірню. У нас можна з користю провести час, насолоджуючись читанням у затишних світлих кімнатах», – сказала заступниця директора КЗ «Публічна бібліотека» по роботі з дітьми Валентина Шпирук.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024