У селі Любитів рятувальники провели протипожежні інструктажі

10 Серпня 2022, 11:36
У селі Любитів рятувальники провели протипожежні інструктажі 397
У селі Любитів рятувальники провели протипожежні інструктажі

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж.

Про це Район.Ковель повідомили Ковельське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області.

9 серпня співробітники ДСНС продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю та місцевих сільськогосподарських підприємствах, зокрема тих, що знаходяться на території Колодяжненської територіальної громади, а саме в селі Любитів, де і провели протипожежні інструктажі з працівниками.

Рятувальники закликали аграріїв ретельно виконувати протипожежні вимоги, бути обережними при використанні відкритого вогню, а також не спалювати стерню та післяжнивні залишки на полях. Натомість рекомендували переорювати угіддя, що сприятиме збагаченню грунтів. 

Працівники ДСНС оглянули зернозбиральну техніку, перевірили наявність вогнегасників, їх справність. Поспілкувалися з відповідальними особами, щодо дотримання протипожежного режиму на об’єктах в цілому, про заборону куріння у невизначених місцях, та безпеку місць зберігання зерна, забезпечення об’єктів джерелами протипожежного водопостачання.

Під час профілактичних заходів учасники рейдової групи поширили серед громадян та аграріїв друковані матеріали з роз’ясненнями вимог безпеки під час збирання врожаю.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024