Співачка з Луцька SPIVOCHA презентувала дебютну пісню, музику написав ковельчанин Morphom

10 Серпня 2022, 16:41
Христина Олексюк / Фото: www.instagram.com/khrystyna_oleksiuk 635
Христина Олексюк / Фото: www.instagram.com/khrystyna_oleksiuk

Акторка та співачка з Луцька Христина Олексюк презентувала прем'єру дебютної пісні «Дай Боже!». Виконавиця випустила трек під псевдонімом SPIVOCHA.

Відео опублікувала на своєму ютуб-каналі. 

«Дай Боже!» — це сучасний мікс фольклорного звучання та репу. Вона передає молитву про перемогу України та підкреслює силу кожного українця, що продовжує боротися», — каже Христина про пісню.

Авторка поділилася, «Дай, дай Боже дай!» — це звернення до вищих сил, що репрезентоване у приспіві народним мотивом. Речитативна частина пісні оповідає про силу та звитягу українців, що борються з російською навалою. 

За словами Христини, цей трек уособлює впевненість, що українці переможуть, але потрібно мати достатньо віри і сили боротися.

Читайте також: Луцький співак KAILEN презентував нову пісню – «Сумую» 

«Я хотіла створити таку пісню, яка буде заряджати енергією і вірою кожного слухача. У цій пісні хотілось підкреслити, силу та мужність кожного українця; показати багатогранність нашої культури від «Щедрика» до «Стефанії». Українців під синьо-жовтим стягом уже знають у всьому світі. А «після перемоги ми обов’язково відбудуємо мости й зі світом станемо на ТИ», — каже SPIVOCHA.

Музика та слова належать Христині Олексюк, звукорежисер — музикант, уродженець Ковеля Роман Черенов — Morphom.

Читайте також: Уродженець Ковеля Morphom випустив пісню «I AM UKRAINIAN»

Довідково: Христина Олексюк — співачка, авторка пісень, креаторка, яка у своїй музиці міксує жанри. Виконавиця створює музику разом зі своїм меншим братом. Також Христина зіграла роль у другому сезоні популярного серіалу «Школа».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром