У Ковельському центрі зайнятості підбили підсумки роботи за 2017 рік

19 Січня 2018, 19:07
4498

Сьогодні, 19 січня, в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості підбивалися підсумки діяльності центру зайнятості за 2017 рік.

Про це повідомляється на сторінці Ковельського міськрайонного центру зайнятості у Фейсбук.

Відкрив захід директор центру зайнятості Ігор Приймак, привітавши усіх присутніх із третім і заключним у різдвяно-новорічному циклі святом Хрещенням Господнім. У своєму виступі директор стисло охарактеризував основні напрями роботи центру зайнятості, зазначивши, що у результаті копіткої праці кожного члена команди вдалося досягти позитивних результатів і посісти перше місце по області, наголосив про необхідність подальшого вдосконалення роботи та впровадження нових технологій обслуговування клієнтів центру зайнятості.

Більш детально про діяльність установи розповіли начальники відділів, підтверджуючи свої тези статистичними даними. Особлива увага була зосереджена на створенні реальної сервісної служби на базі центру зайнятості, а також наданні соціальних послуг особам з числа найбільш незахищених – інвалідам, неповнолітнім, внутрішнім мігрантам,учасникам АТО. Йшлося про шляхи підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці, залучення до тимчасової зайнятості.

Як було сказано, центр зайнятості організовує для клієнтів різні за тематикою заходи: семінари, круглі столи, виїзні акції, тренінги, ярмарки вакансій та професій, Дні відкритих дверей центру зайнятості, презентації навчальних закладів та інше. 

 


 

Віра Іванівна, секретар міської ради, привітала присутніх з результатом, з яким завершила місцева служба зайнятості 2017 рік, наголосила, що дуже відчутна робота нового керівника з його приходом почався новий великий виток роботи в місті. Окремо подякувала за відкриття в центрі зайнятості «Центру розвитку підприємництва» та зазначила, що це буде міцною площадкою для розвитку малого і середнього бізнесу.

Виступаючи перед присутніми, Андрій Петрович, голова районної ради, привітав із здобутками, наголосив, що колектив Ковельського міськрайнного центру зайнятості – сформована дієздатна команда, що колектив в повній мірі виконує свої зобов’язання по соціальному партнерству в районі.

У заключному слові Ігор Приймак підкреслив, що рік, що минув, був не простим і водночас цікавим. Цетр зайнятості модернізував роботу, навчилися стратегічно мислити, приймати неординарні рішення, розв’язувати складні задачі, діяти на випередження. Зусилля центру передусім були спрямовані на те, щоби жителі міста та району були забезпечені роботою, мали стабільну зарплату, а статки їхніх родин зростали.

Коментарі
20 Січня 2018, 00:07
аж 500 гривень допомоги по безробіттю уроди виділили! Засуньте ці бумажки собі в сраку козли!
20 Січня 2018, 01:59
ПІТУШИНЕ КУБЛО
21 Січня 2018, 12:39
До речі, за словами начальника Ковельського ЦНАПу Тетяни Солодун, за 11 місяців 2017 року реєстраторами Центру зареєстровано 31 юридичну особу та 393 фізичних осіб-підприємців, припинено діяльність 16 юридичних осіб та 1379 фізичних осіб-підприємців. Щось потрібно писати, злодій на злодію і злодієм поганяє. 30 000гр кіндеру на презервативи купить і роздасьть тим хто за його проголосував одягнуть на голову, щоб Ковельчани їх бачили .
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024