У Ковельській громаді відбулися змагання «Kovel triathlon cup 2022»: як це було

22 Серпня 2022, 17:00
Дмитро Стецюк 623
Дмитро Стецюк

Ковельська громада вдруге зустрічала учасників змагань з крос-триатлону «Kovel triathlon cup 2022». 

Змагання проходили у Білинському старостинському окрузі. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Понад 60 спортсменів з Києва, Львова, Рівного, Луцька, Дубна, Вараша, Ковеля зібрались на березі місцевого озера, аби подолати 27 кілометрів дистанції. А вона цьогоріч, за словами голови Федерації Дениса Дубінка, є не тільки дуже мальовничою, але й досить непростою, адже чимало перепон чекає на учасників змагань. Їх задача — пропливти 1 км, далі на велосипедах подолати 20 км, 6 км — біг.

Першим дистанцію подолав представник Рівного Дмитро Стецюк.

«Ця траса одна з найважчих. Особливо складною виявилась бігова частина, бо вона пролягала по ґрунтовій або гравійній дорозі. Разом з тим, це дуже цікаво для спортсменів», – сказав Дмитро Стецюк.

Паралельно з триатлоном проходили змагання з дуатлону. Учасники лише бігли та їхали на велосипедах. Удача посміхнулась лучанину Леоніду Музичуку. Він став переможцем у цій дисципліні.

Фінішували спортсмени поряд з новою літньою сценою. Її вдалось збудувати завдяки проєкту «Громадський бюджет», який торік втілили у Ковельській громаді. Староста Петро Бородій подякував усім, хто долучився до голосування і підтримав ініціативу.

Неділя у Білині видалась досить багатою на події. Окрім триатлону, проходив футбольний матч чемпіонату Ковельського району. І місцева команда перемогла з рахунком 2:0 суперників з Радошина.

Змагання «Kovel triathlon cup 2022» проходили на підтримку ЗСУ. Зібрані кошти перерахують батальйону імені генерала Кульчицького Національної Гвардії України.

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024